Nieuws

Kang Daniel is engelachtig op de omslag en afbeeldingen van Flaunt Magazine

STER BIJDRAGER

Op 6 mei, Amerikaans mode- en cultuurmagazine Pronk met tijdschrift heeft de omslag en afbeelding van zijn 180e nummer uitgebrachtKang Daniëlgetiteld 'Die Oceanische Ritmes'.

Kang Daniel is de eerste volledige Koreaanse artiest die op de omslag van het tijdschrift verschijnt sinds de lancering in 1998. De eerste helft van de Koreaanse artiest op de omslag was Anderson .Paak in 2021. Kang Daniel is ook de derde K-popartiest op de omslag, de eerder GOT7-leden zijnJackson WangenMark Tuan |.

-Advertentie- Overslaan

In de afbeelding is Kang Daniel te zien met koperkleurig haar en zachte verlichting, gekleed in pakken van Alexander McQueen, Dolce & Gabbana, Louis Vuitton en Vetements.

De volledige afbeelding is te vinden op Pronk's officiële website .

In het begeleidende interview sprak Kang Daniel over zijn vroegere en huidige familie, zijn favoriete film en zijn favoriete idioom: Iemand die verstandig ouder wordt, denkt aan de toekomst, en iemand die niet ouder wordt, denkt aan het verleden. Hij zei dat hij uitkijkt naar de toekomst met zijn familie, het Konnect Entertainment-team en fans, die allemaal zijn motivatie stimuleren.

Hij sprak ook over zijn carrière en de gedachte die hij in zijn muziek steekt: Als ik mijn teksten schrijf, probeer ik mezelf uit te drukken met mijn woorden. Ik had een paar helende momenten toen ik alle feedback kreeg van de fans waar ik van hou. Wanneer mijn waargebeurde verhalen worden verteld vanuit mijn teksten, ontvang ik de meeste genezing. Kang Daniel verdiepte zich bijvoorbeeld in het schrijven voor: 'PARANOIA' : Het was een soort geheim verhaal over mezelf. Ik probeerde mijn . op te nemenpersoonlijk moeilijkste tijden[...] Ik zou graag willen dat mensen wat hoop vinden in een moeilijke situatie uit mijn teksten.


Flaunt Magazine merkte op dat Kang Daniel zichzelf altijd opnieuw uitvindt. Daniel dacht na over acteren in 'Rookie Cops' , de eerste Disney Plus origineel K-drama, als een eer en een geweldige ervaring als een manier om gevoelens te uiten. Hij sprak ook over de ondernemerskant van het maken van muziek over hoe een album niet alleen van nummer tot nummer wordt gemaakt en wordt voltooid met de steun van zijn team.

Het interview werd afgesloten met Kang Daniel, een voorbode van zijn toekomstplannen: De dingen die ik wil en wens, en de plannen die ik heb, zijn gelukkig grotendeels hetzelfde. Ik wil bezig zijn met het schrijven van liedjes en ik wil mijn eigen persoonlijke muziek maken zodat iedereen naar kan luisteren en ervan kan genieten.


Ander nieuws: Kang Daniel maakt zich op voor zijn comeback op 24 mei met zijn eerste volledige album getiteld 'Het verhaal' . Een teaserschemaenmaking-of-videovan deaanhangwagenzijn onlangs uitgebracht.