Nieuws

Kangnam onthult de reden waarom hij en zijn vrouw geen baby krijgen

www.wikitree.co.kr

TV persoonlijkheid Kangnam onthulde waarom hij en zijn vrouw, voormalig nationaal schaatser Lee Sang Hwa , krijgen geen baby. Kangnam en Lee Sang Hwa zijn sinds oktober 2019 getrouwd en delen hun liefde en genegenheid op verschillende tv-programma's.

Op 16 november verscheen Kangnam op de MBC Elke1 het amusementsprogramma ' Bel me, ' en hij onthulde de reden waarom de twee nog geen baby hebben gekregen.


Op de show deelde Kangnam, ' Ik ben deze dagen 15 kg (33 lbs) aangekomen. Mijn vrouw zorgt ervoor dat ik veel beweeg, maar ik kwam aan doordat de hoeveelheid voedsel die ik binnen kreeg ook toenam.'

Bovendien deelde hij zijn liefdesverhaal met Lee Sang Hwa - van zijn eerste ontmoeting met haar tot hun huwelijk. In het bijzonder vertelde Kang Nam waarom hij en Lee Sang Hwa geen baby hadden gekregen.

Hij legde uit, ' Ik kan er niet toe komen mijn vrouw (Lee Sang Hwa) te vragen om een ​​baby.' Kangnam uitgewerkt, ' (Mijn vrouw, die voormalig nationaal schaatsster is) heeft haar hele leven alleen maar geoefend. Nu kan ze reizen en genieten van haar vrije tijd, maar als we een baby krijgen, moeten we onze tijd besteden aan het opvoeden van het kind. Dus spraken we af dat we veel tijd samen zouden doorbrengen en later een baby zouden krijgen.'


Dit is eigenlijk de eerste keer dat Kangnam en Lee Sang Hwa de reden delen dat ze geen baby krijgen.

Lee Sang Hwa won de gouden medaille op de 500 m schaatsen op de Olympische Winterspelen van 2010 in Vancouver en de Olympische Winterspelen van 2014 in Sochi. Ze staat bekend als de legende van het Koreaanse schaatsen voor vrouwen omdat ze verschillende records vestigde en gouden medailles won.

In 2019 had Lee Sang Hwa een afscheidsceremonie in tranen terwijl ze haar schaatsen inleverde. Tijdens de ceremonie vertelde ze dat ze al schaatst sinds de middelbare school en huilde ze terwijl ze terugdacht aan de ontberingen en het lijden dat ze doormaakte.