Nieuws

Ken Rhee uploadt een reeks foto's op zijn sociale media nadat hij vanuit Oekraïne naar Korea is teruggekeerd

n.nieuws.naver.com

Ken Rhee , een voormalig kapitein van het Naval Special Warfare Team (UDT/SEAL), die deelnam aan de oorlog als lid van de Oekraïense buitenlandse vrijwilligerseenheid, keerde terug naar Korea om te worden behandeld voor verwondingen en gaf verschillende foto's en video's vrij die hij in Oekraïne had gemaakt.

Op 25 mei plaatste Ken Rhee een reeks foto's en video's die in Oekraïne zijn gemaakt op Instagram. Hij plaatste een afbeelding van zijn kameraden en lokale kameraden terwijl ze in een voertuig reisden en schreef in het bijschrift: ' Heb je me ijverig belasterd? Het spijt me dat ik nog leef.' Dit lijkt een reactie te zijn op de 'dood'-geruchten die een tijdje terug over hem de ronde deden.


Hij plaatste toen een foto van het eten in een blikje en schreef: Zeker. Ik eet dit op in de veronderstelling dat het ontbijt is in het Poolse hotel. ' Dit lijkt zijn reactie te zijn op de eerdere geruchten dat Ken Rhee een YouTube-video aan het filmen was in een hotel in Polen. Ke Rhee ontkende destijds de beweringen en zei dat het 'nepnieuws' was.

Ken Rhee heeft ook een video geüpload van de puppy's die hij vond terwijl hij op het slagveld was en een video van hem die terugkeerde naar de basis met zijn medesoldaten.-Advertentie- Overslaan

Ken Rhee onthulde onlangs dat hij gewond was geraakt en kondigde aan dat hij zal terugkeren naar Korea voor behandeling. Hij onthulde ook dat hij hoopt toestemming te krijgen van de Koreaanse regering om na herstel naar Oekraïne terug te keren.

Hoewel Ken Rhee hoopt terug te keren naar Oekraïne na een behandeling in Korea, lijkt het onwaarschijnlijk dat hij zal kunnen terugkeren naar Oekraïne. Momenteel wordt Ken Rhee beschuldigd van het overtreden van de paspoortwet door Oekraïne binnen te komen en het reisverbod te overtreden. De Seoul Metropolitan Police Agency is al een onderzoek gestart tegen de YouTuber.


Overtreding van de paspoortwet door een bezoek aan of verblijf in Oekraïne zonder toestemming van de overheid, waar het reiswaarschuwingsniveau 4 is afgegeven, kan worden bestraft met een gevangenisstraf van maximaal een jaar of een boete van maximaal 10 miljoen KRW (~ 7.878 USD).

Rond het web