Geroddel

Kijkers bekritiseren verschijning Red Velvet op 'Descendants of the Sun'

Rood fluweel�maakte een verrassende verschijning in de laatste aflevering van ' Afstammelingen van de zon '. In het drama bezocht de meidengroep de militaire basis om een ​​speciaal optreden te geven. De reacties waren fenomenaal, want de soldaten werden gek van het optreden van de meidengroep. Red Velvet zorgde er zelfs voor dat 'Suh Dae Young' en 'Yoo Si Jin' hun lichaam naar ' Stom stom '.


Hoewel deze scène veel gelach opleverde, wordt hij bekritiseerd vanwege zijn willekeur. Kijkers beweren dat het uiterlijk van Red Velvet niet nodig was, en zelfs bekritiseerd� SM-entertainment voor PPL (Product Placement) en indirect reclame voor hun artiest.Daarnaast valt Red Velvet onder hetzelfde label als SHINee 's Onew,� die de rol van 'Lee Chi Hoon' in het drama op zich nam. Kijkers geloven dat dit een andere link is naar het willekeurige uiterlijk van Red Velvet.


Sommige netizens tonen ongemak zoals ze opmerkten, 'Heeft SM ze geld gegeven?', 'Zo'n willekeurige PPL. Red Velvet werd langer getoond dan de reacties van de soldaten', 'Ik begreep niet waarom ze ineens verschenen. Plotselinge meidengroep PR', enz.�


Integendeel, anderen leken niet veel om Red Velvet in het drama te geven, zoals ze zeiden: 'Jin Goo was ZO grappig. Let niet op de PPL of wat dan ook', 'Hilarisch om Captain Yoo te zien schreeuwen, en de reacties van de vriendinnen waren nog grappiger', en meer.


Wat vond je van Red Velvet op 'Descendants of the Sun'?