Nieuws

Kijkers reageren op het korte kapsel van Song Ji Hyo op 'Running Man' en twijfelen aan de beslissingen van haar stylist

Kijkers reageren opSong Ji Hyo's korte kapsel op tv.

Op de laatste aflevering van SBS 's ' Rennende man ', liet Song Ji Hyo haar ultrakorte, pixy kapsel zien aan de kijkers die, samen met de castleden, commentaar gaven op de nieuwe stijl. Hoewel Song Ji Hyo in het verleden veel stijlen had geprobeerd, was deze drastische verandering: een verrassing voor velen . Het werd zelfs door haar collega's als een gewaagde stap beschouwd.

Op een online gemeenschapsforum, netizens reageerde geschokt maar steunde het besluit van Song Ji Hyo. Net als de castleden van de show, schreven kijkers: ' Het gezicht maakt het kapsel af '. Velen hebben besloten dat de schoonheid van Song Ji Hyo ' al het werk ,' waardoor het kapsel niet relevant is.

Ondertussen uitten andere internetters hun droefheid over de nieuwe stijl van Song Ji Hyo. Sommigen schreven: ' Door die styling lijkt het net alsof ze onverzorgd haar heeft T_T ', ' Ik weet niets van schoonheid, maar door die stijl ziet ze er ouder uit dan haar leeftijd ', ' Het is Song Ji Hyo, dus ik hou nog steeds van haar en vind haar mooi, maar dat kapsel is gewoon... geen goede beslissing ', ' Kan iemand de stylist bellen? Wie is de schuldige? Haar haar lijkt op een pruik! '.


Verder maakte een netizen een aparte post op de community-site over het opnieuw beoordelen van alle eerdere kapsels van Song Ji Hyo. De uploader liet zien dat zelfs de meerderheid van de fans van Song Ji Hyo al een petitie heeft opgesteld waarin de kapper wordt opgeroepen.

Het bleek dat het haar van Song Ji Hyo er 'nog beter' uitzag als het natuurlijk werd gehouden, zonder er iets aan te doen, zoals het moment dat hieronder is vastgelegd.

Wat vind jij van de kapsels van Song Ji Hyo?