Nieuws

Kijkers reageren op preview-beelden van Oh My Girl's Arin en Minhyun uit het aankomende tvN-drama 'Alchemy of Souls'

theqoo.net

Kijkers reageren op de voorbeeldafbeeldingen vanArinenMinhyun.

Op een online communityforum bespreken netizens de voorbeeldafbeeldingen van deOh mijn meidlid en Minhyun als onderdeel van de cast van de komende tvN drama, ' Alchemie van Zielen ' (voorheen bekend als ' opstanding ' of geromaniseerde titel, ' Hwan Hon ').

Een netizen deelde dat anderen hebben gezegd hoe de ' styling van de twee ziet eruit alsof ze in muziekprogramma's moeten staan. ' Op de afbeeldingen dragen Arin en Minhyun allebei een gemoderniseerde versie van hanbok.

In de commentaren gaven meer internetgebruikers aan dat hun ' kapsels zijn te normaal ' en dat kapsel van Arin is vooral ' onrealistisch ,' zoals het was ' geverfd en gekruld .'

Over het algemeen merken internetgebruikers op dat de styling misschien overboord is gegaan, ' zelfs als het drama een fantasiegenre is .' Een netizen schreef, 'Ik keek er naar uit omdat het een periodedrama is, maar dit is zo triest. ..'

Ander nieuws: het plot van het drama draait om een ​​groep jonge tovenaars en is geschreven door de schrijvers van ' Luna Hotel '. Het drama wordt op 18 juni uitgezonden.

Kijk je mee naar het drama?