Nieuws

Kijkers zijn in de war over titelrol van aankomende SBS-dramaserie 'The Red Sky'

entertain.v.daum.net

Kijkers voelen zich verward over de titelrol van SBS 's ' De rode lucht ' nadat de dramaserie de show met beide blijft promotenKim Yoo JungoenAhn Hyo Seop.

'The Red Sky (Koreaanse titel is Hong Chun Gi)' vertelt het verhaal van twee voorbestemde geliefden en hun met elkaar verweven lot. Kim Yoo Jung speelt de rol van een getalenteerde artiest genaamd Hong Chun Gi , terwijl Ahn Hyo Seop de rol op zich neemt van een man die de sterren kan lezen, ha ram .

Veel kijkers zijn echter in de war over de titelrol, aangezien de publiciteitsinhoud van de aankomende dramaserie de castlijst in een andere volgorde promoot. Over het algemeen worden de castlijsten weergegeven in volgorde van belangrijkheid van het personage uit de hoofd- of hoofdrolspelers.

Hoewel Kim Yoo Jung de titelrol van Hong Chun Gi op zich nam, is er veel promotiemateriaal met de naam van Ahn Hyo Seop voor die van haar. Sommige kijkers speculeren zelfs dat het productieteam de plot probeert te verbergen.

Het productieteam heeft opgemerkt dat er geen speciale redenen zijn voor de gemengde bestellingen. 'We maken gewoon reclame met verschillende opdrachten, aangezien Ahn Hyo Seop meer dan een jaar op de productie heeft gewacht nadat hij was gecast.'

Ondertussen komt 'The Red Sky' van SBS op 30 augustus om 22:00 uur KST naar het kleine scherm.