Nieuws

Kijkers zijn teleurgesteld over het gebrek aan schermtijd van Don Lee (Ma Dong Suk) in de Marvel-film 'Eternals'

movie.v.daum.net

Koreaanse internetters zeggen dat kijken ' Eeuwigen ' was als ' een roomgebak hebben zonder de room .' Velen waren teleurgesteld in de schermtijd van Ma Dong Suk(Don Lee)gehad in de film.

In de film 'Eternals' is de tweede Koreaanse acteur te zien die meedoet aan een Wonder film, daarna claudia kim in ' Avengers: Age of Ultron .' Op 28 oktober vond de première van 'Eternals' plaats in de Yongsan CGV IMAX Hall in Seoul. Velen waren enthousiast om de film te zien waarin Ma Dong Suk was verschenen. Bijna alle grote media in Zuid-Korea verschenen op de première en toonden een fervente interesse in de film.

Het is zeker dat Marvel en de regisseur van deze film, Chloe Zhao , had iets gezien in Ma Dong Suk om hem te casten. De Zuid-Koreaanse kijkers dachten echter dat zijn potentieel als acteur ' niet te zichtbaar en niet gerealiseerd .'

Ma Dong Seok verscheen in de film als Gilgamesh, als de 'vuist', een van de belangrijkste wapens van Eternals. Zijn machtige stoten waren vaak te zien in de trailer, wat de opwinding en hype van zijn fans naar voren bracht. Helaas waren ze teleurgesteld na het zien van de film, omdat zijn karakter meer een bijzaak was zonder veel diepgang. Terwijl fans verwachtten dat Ma Dong Suk vaker zou pronken met zijn 'K-punches' en duidelijk meer aanwezig zou zijn in de film, vonden velen dat de film een ​​'limiet' oplegde aan wat hij had kunnen laten zien.