Nieuws

Kijkers zwijmelen bij tweede lead couple van 'A Business Proposal'

Het hoofdpaar is altijd de hoofdattractie in K-drama's, maar er zijntweede kopkoppels die de show stelen. Vorige week brachten we jeeen lijstvan deze tweede hoofdparen die enorme liefde van kijkers ontvingen. Nu is er weer een nieuw tweede kopkoppel dat aan die lijst kan worden toegevoegd, en het is ' Een zakelijk voorstel 's Jonge Seo & Gezongen Hoon stel.

Het drama heeft enorme liefde gekregen en enorme populariteit toen het drama het 10% kijkerspercentage bereikte met zijn zesde aflevering. Dit is vooral te danken aan de frisse en plezierige verhaallijn in combinatie met de sympathieke karakters.

Onder deze personages die veel liefde krijgen, zijn Young Seo en Sung Hoon, omdat kijkers dol zijn op hun subplot.

Kijkers en fans zwijmelen over dit tweede hoofdpaar en hebben de redenen gedeeld waarom deze twee personages zoveel liefde ontvangen.

Een van de redenen is dat kijkers genieten van elk moment waarop Sung Hoon Young Seo komt redden. Vanaf het moment dat Young Seo Sung Hoon vraagt ​​om een ​​kakkerlak in haar appartement te vangen tot het moment dat Sung Hoon de crimineel betrapt die verborgen camerafoto's van Young Seo heeft gemaakt, zijn de kijkers dol op alle 'Damsel in Distress' die wordt gered door 'Prince Charmante momenten die deze twee personages delen.

Daarnaast zijn er ook komische aspecten die bijdragen aan het unieke karakter van deze reddingsmomenten. Zo helpt Sung Hoon Young Seo een toilet te vinden en bewaakt de deur nadat Young Seo getraumatiseerd is door de verborgen cameracrimineel.

In de laatste aflevering hadden Young Seo en Sung Hoon elkaars gevoelens bevestigd en nu zullen ze officieel hun zoete romance verder beginnen.

Netizens, kijkers en fans genieten van elk moment van dit tweede hoofdpaar en commentaar gegeven , ' Ik hou van deze twee,' 'Seol In Ah speelt een heel aantrekkelijk personage in het drama', 'Ik hou van Sung Hoon die altijd te hulp komt', 'Ze zien er zo goed uit met elkaar', 'De originele webtoon is ook best leuk ,' 'Ik hou van hun reddingsverhalen lol,' en ' Dit drama is zo leuk, de chemie van de tweede hoofdrolspelers is ook zo goed.'