Nieuws

Kim Hyun Joong schittert in zijn eerste film, de veelgeprezen 'Indian Pink'

www.pointn.net

Regisseur Kim Si Woo bracht een nieuwe film uit over de duivelse aard van de mens verborgen achter een onschuldige glimlach.

De film ' Indiase roze ' of ' Jannong ' is een in monodrama stijl gefilmde speelfilm waarin het verhaal vanuit het perspectief van de mannelijke hoofdrolspeler wordt getoond en het verhaal als een eenmansspel wordt ontvouwd.Kim Hyun Joongspeelt de mannelijke hoofdrol die perfect de duivelse aard van de mens verbeeldt die schuilgaat achter zijn knappe, onschuldige glimlach. Hij portretteert op briljante wijze de koelbloedige man die zijn afschuwelijke duivelse aard onthult door de delicate trillingen van een man die lijdt aan een gebroken hart.

'Indian Pink' is al ingezonden voor het International Film Festival en wordt alom geprezen om zijn verfijnde scenario. De film coördineert momenteel de algemene release in verschillende landen, waaronder Japan, in de eerste helft van volgend jaar.

Regisseur Kim Si Woo werkte al als commercieel muzikaal regisseur en regisseerde verschillende werken zoals Australische films zoals ' Vergeet me niet ' en ' Voorbij het uur. ' Hij heeft ook aan documentaires gewerkt voordat hij de megafoon pakte voor deze film 'Indian Pink'.

Kim Hyun Joong is ook alom geprezen voor zijn uitzonderlijke acteerwerk in de aankomende film. De film is op 18 februari al uitgekomen en is te zien op verschillende OTT streaming bezienswaardigheden zoals Naver-serie , Wavve , Ja24 , Cine Fox , Google Play , en meer.