Nieuws

Kim Jae Kyung viert het einde van de 'Again My Life'-serie met co-sterren Lee Jun Ki, Hong Bi Ra en Kim Ji Eun

De SBS drama' Weer Mijn Leven ' heeft officieel zijn laatste aflevering uitgezonden!


Op 29 mei KST, castlidKim Jae Kyung, die verslaggever speelt Kim Han Mi , ging naar haar persoonlijke Instagram-account om de afsluiting van de show te herdenken met speelse foto's gemaakt met haar castmates.

Op een foto is ze te zien terwijl ze poseert met de hoofdrolspeler van het dramaLee Jun Ki, die aanklager speelt Kim Hee Woo . Op de foto knipoogt Kim Jae Kyung de camera terwijl Lee Jun Ki, met wat slagroom op zijn neus, een vingerhart flitst.

'#KimHeeWoo #KimHanMi Helloooo,'
ze ondertitelde de foto. 'Ik ben zo, zo dankbaar.'

Op een andere reeks foto's poseert de actrice ook met castmates Kim Ji Eun en Hong Bi Ra , die respectievelijk de liefdesbelang van Kim Hee Woo spelen Kim Hee Ah en de universiteitsvriend van Kim Hee Woo Kim Kyu Ri .

'Gisteren was zo spannend'
ze onderschrift in verwijzing naar de finale vieringen van de cast. 'Ik ben boos dat ik geen foto heb met [andere castmate Cha] Joo Young.'


Ondertussen gaat 'Again My Life' over een ervaren officier van justitie die wordt vermoord, en nadat hij op mysterieuze wijze weer tot leven komt, wijdt hij zijn tweede leven aan het zoeken naar wraak. Het drama is gebaseerd op een populaire KakaoPagina webtoon met dezelfde naam.

-Advertentie- Overslaan

Bekijk de Instagram-posts hieronder!


Rond het web