Blogs

Kim Joo Hun steelt de show in de eerste aflevering van Suzy en Nam Joo Hyuk's nieuwe drama 'Start-Up'

De eerste aflevering van ' Beginnen ' is uitgezonden en heeft alle juiste vakjes tegelijk aangevinkt. De echte held van de aflevering was zeker Seo Chung Myung, de vader van Seo Dal Mi, gespeeld doorKim Joo Hun. Het was een genot om hem weer te zien in een ander geweldig drama, ook al was het in een cameo. Echt, de man bevindt zich in een steeds stijgende lijn met hoe briljant hij is in alle rollen die hij op zich neemt.

Voor degenen die hem niet kennen, hij speeldeDus Ye Ji's excentrieke maar zeer zorgzame uitgever in 'It's Okay To Not Be Okay' en is momenteel te zien als Dr. Cha in 'Do Do Sol Sol La La Sol.' Het grootste deel van de aflevering werd bij elkaar gehouden door zijn rol, omdat het perfect het voorwoord vormt voor de rest van het verhaal. Hoewel, het zou zeker veel minder deprimerend zijn als hij niet zou voldoen aan de uitkomst waaraan hij werd onderworpen.


Kim Seon Hohad weer fans, die onvermijdelijk smachten naar de tweede voorsprong. K-Drama's moeten echt stoppen om de hoofdrollen duidelijk te maken, zelfs voordat het drama wordt uitgezonden, zodat fans op zijn minst een raadspel kunnen spelen over wie uiteindelijk met wie wil zijn.

Suzyis charmant als altijd, en rekwisieten zijn te wijten aanHeo Jung Eun, die de onschuld en de groeipijnen van de jonge Seo Dal Mi prachtig in beeld brengt.

Kang Han Nais geloofwaardig, maar niet begrijpelijk, de antagonist. Het is moeilijk om haar aardig te vinden, wat boekdelen spreekt over Han Na's acteerprestaties.

De aflevering houdt op / kapitaliseert op de eerste blik vanNam Joo Hyuktot het einde van de aflevering, en alleen in die laatste paar seconden, is het duidelijk dat hij inderdaad de mannelijke hoofdrolspeler van de show is.

Last but not least, Halmeoni (oma) houdt het verhaal bij elkaar als secondelijm, spreekt woorden van wijsheid vanaf het begin en omhelst iedereen in nood met de warmste knuffel. Als Ji Pyeong naar Seoel vertrekt, zegt ze alleen dat hij haar niet moet bellen als hij gelukkig, succesvol en rijk is, maar dat hij dat alleen moet doen als hij het moeilijk heeft en iemand nodig heeft om op te leunen.

Het lijkt alsof de tranen hier blijven!

'Start-Up' heeft een ongelooflijk potentieel, vooral wanneer de eerste aflevering op zich al zo'n meesterwerk is. Het zal interessant en zeer vermakelijk zijn om te zien waar het leven deze personages brengt en hoe.

Elke zaterdag en zondag kijk je 'Start-Up' op Netflix!