Nieuws

Kim Sae Ron stopt met het filmen van de rest van de nieuwe Netflix-serie 'Hunting Dogs'

entertain.naver.com

Kim Sae Ronvalt weg Netflix de nieuwe serie 'Hunting Dogs' (geschreven/geregisseerd door Kim Joo Hwan). Of de eerder gefilmde beelden van Kim Sae Ron al dan niet verwijderd zouden worden, staat nog ter discussie.

Op 23 mei legde het productieteam van 'Hunting Dogs' uit aan: Verzenden , ' Kim Sae Ron heeft besloten niet deel te nemen aan het extra opnameschema .'

Het productieteam zei: ' Er is nog niet besloten of we de reeds gefilmde scènes van Kim Sae Ron gaan monteren. Het releaseschema van het drama wordt ook besproken. '

‘Hunting Dogs’ is gebaseerd op een gelijknamige webtoon. Het toont het verhaal van drie jonge mannen die de wereld van de onderhandse leningen betreden op zoek naar geld, en verstrikt raken in een enorm incident om de schuld die ze hebben opgelopen op te lossen.

Tot de castleden behoren Woo Do Hwan, Lee Sang Gi, Park Seong Woong, Heo Jun Ho en meer, met regisseur Kim Joo Hwan van de film ' Middernachtlopers ' het script en de regie in handen nemen. Het is bekend dat de meeste opnames van 'Hunting Dogs' al zijn afgerond.

Op de 18e had Kim Sae Ron een ongeval met rijden onder invloed in Cheongdam-dong, Gangnam-gu, Seoul. Na het ongeval weigerde ze een ademanalyse te doen en verzocht ze om naar een ziekenhuis te worden gebracht voor een bloedonderzoek. De testresultaten worden op de 1e van volgende maand vrijgegeven.

Kim Sae Ron plaatste een handgeschreven brief waarin ze zich verontschuldigde voor het ongeluk en gaf toe dat ze dronken was toen het ongeluk plaatsvond. Netizens waren zelfs bang dat Kim Sae Ron dat zou moeten zijn uit de opname gehaald van het nieuwe drama.