Nieuws

De bloedtestresultaten van Kim Sae Ron werden onthuld en haar alcoholgehalte in het bloed was genoeg om haar rijbewijs in te trekken

n.nieuws.naver.com

De resultaten van een bloedtest zijn onthuld voor actriceKim Sae Ron(21 jaar), die werd gearresteerd voor het veroorzaken van een ongeval tijdens het rijden onder invloed tijdens spitsuur.

Volgens TV Chosun-rapporten ontving het politiebureau van Gangnam in Seoul op 31 mei een melding van het National Institute of Forensic Sciences dat het resultaat van de bloedtest van Kim Sae Ron was onthuld en dat haar alcoholpromillage hoog genoeg was om haar rijbewijs in te trekken. Daarom doet de politie nader onderzoek.

Kim Sae Ron wordt beschuldigd van het besturen van haar SUV terwijl ze dronken was in Gangnam-gu, Seoul, rond 8 uur op de 18e, een straatboom en een elektrische transformatorkast raken de een na de ander en op de vlucht slaan.

Het ongeval veroorzaakte een stroomstoring in de omgeving gedurende 4 uur toen de transformator brak. Na een melding van burgers te hebben ontvangen, haastte de politie zich naar de plaats delict en ving Kim Sae Ron op, ongeveer 640 meter verwijderd van de plaats van het ongeval.

Op het moment van de arrestatie weigerde Kim Sae Ron een ademtest te doen en verzocht ze haar naar een nabijgelegen ziekenhuis te brengen voor een bloedtest.

Sinds het ongeluk schreef Kim Sae Ron:een handgeschreven verontschuldigingbrief voor haar daden en had teruggetrokken uit de verfilming van het nieuwe Netflix-drama 'Jachthonden.'