Nieuws

Kim Sung Wook wil dat de waarheid wordt onthuld 24 jaar na de dood van zijn broer DEUX's Kim Sung Jae

In 1995 vond er een tragedie plaats in de wereld van K-pop toen VAN HEN lid Kim Sung Jae werd dood aangetroffen in zijn hotelkamer.

Kim Sung Jae werd op 20 november 1995 dood aangetroffen in zijn hotelkamer en de doodsoorzaak was aanvankelijk een hartaanval, maar verder onderzoek wees uit dat zijn arm doorzeefd was met achtentwintig naaldsporen en een overdosis drugs aan de lijst werd toegevoegd van doodsoorzaken. Toxicologische rapporten vonden ook sporen van anesthesie bij dieren, wat aanleiding gaf tot speculatie over moord. De vriendin van Kim werd vervolgens de hoofdverdachte nadat eerder die week bekend werd dat Kim de relatie wilde beëindigen. Na haar te hebben ondervraagd, gaf ze toe de verdoving te hebben gekocht, maar beweerde dat ze deze meteen had weggegooid. Omdat er geen bewijs tegen haar was, werd ze vrijgelaten en de zaak is in vierentwintig jaar nooit opgelost.

Kim Sung Jae stierf de dag na deze uitzending:

De broer van Kim Sung Jae, Kim Sung Wook sprak onlangs over de waarheid willen tijdens een interview met KBS Entertainment Weekly . Een SBS programma getiteld ' Onbeantwoorde vragen ' heeft onlangs een aflevering gefilmd om de waarheid over de mysterieuze dood van Kim Sung Jae te achterhalen, maar een gerechtelijk bevel verhinderde dat de uitzending werd uitgezonden.

Kim Sung Wook zei: ' Ik begrijp de uitspraak van de rechtbank niet. We willen niemand straffen, maar willen de waarheid weten over wat er die dag is gebeurd. '

Hij voegde toe, ' De belangrijkste reden is dat mijn moeder de waarheid moet weten over wat er is gebeurd. Het is haar enige wens. '

Hij zei ook dat hij zou blijven onderzoeken om de waarheid over de dood van zijn broer te achterhalen. Hij zei verrast te zijn door het feit dat eigenlijk veel mensen zijn ideeën steunen. Hij wil mensen laten weten hoe Kim Sung Jae geweldig was en wat hij deed tijdens zijn muziekcarrière.