Nieuws

Kim Tae Min - Wat is er gebeurd met deze 'Produce 101'-ster die moest vertrekken?

Produceren 101 is een van de meest populaire en prominente K-pop-wedstrijdshows en heeft een aantal van de meest succesvolle groepen gecreëerd met grote aanhang en miljoenen streams op muziekplatforms zoals I.O.I, IZONE en Wanna One. Toch maakt niet iedereen de overstap naar de competitieve wereld van de Koreaanse pop, aangezien eliminaties veel deelnemers tegelijk verwijderen. Maar hoe zit het met degenen die moesten vertrekken, zelfs als het publiek wilde dat ze bleven?

Kim Tae Min

Dit is precies wat er gebeurde in het tweede seizoen van de show met Hanahreum Company-stagiair, Kim Tae Min, die na vele ronden en een ranglijst van 37e, de zingende hoopvolle zanger zich plotseling uit de show terugtrok in de 8e aflevering. Wegens gezondheidsredenen moest hij de show verlaten!

Kim Tae Min strutting zijn spullen op de 101 Stage

Dringende gezondheidsproblemen

Tijdens zijn tijd op de show klaagde Kim Tae Min over buikpijn, wat leidde tot een onmiddellijke operatie en zijn vertrek uit de Mnet-talentenshow. Zijn bedrijf brak het nieuws aan verwoeste fans.

Het moet niet alleen fysiek moeilijk zijn geweest voor de ster, maar ook mentaal, aangezien het idee dat het enige dat tussen jou en je dromen staat iets is waar je geen controle over hebt, en hij de snit voor Wanna One had kunnen maken en een heel ander leven had kunnen leiden .

Acteren Carrière

Nadat hij uit de show was vertrokken, werd er niet veel meer van Kim Tae Min vernomen, tot zijn verschijning in 2018 in de Koreaanse tienerhorrorfilm The Whispering, waar hij een ondersteunende rol speelde. Hij had datzelfde jaar ook rollen in drie dramashows, Sunny ook, Love in time en Mischievous detectives.

Posters uit het acteerwerk van Kim Tae Min

Sociale media Stilte

Deze K-pop hoopvolle turn-acteur is niet actief geweest op zijn enige bekende social media platform, Instagram. Op zijn geverifieerde pagina heeft hij een zwarte profielfoto en slechts één foto van zichzelf van 16 januari 2021.

De zeer onheilspellende Instagram van Kim Tae Min

Details Instagram-bericht

Na zijn post te hebben onderzocht, wordt onthuld dat Kim Tae Min zijn verplichte militaire dienst voor de natie ongeveer twee jaar heeft vervuld. Dit verklaart zijn afwezigheid van 2019 tot 2021.

Kim Tae Min Instagram Bijschrift met vertaling

Dus wat nu?

Na terugkomst van het leger is er niet veel gebeurd met Kim Tae Min. Alle andere artikelen over hem, praten over zijn vertrek uit de show. Zonder recent acteerwerk en stille sociale media, is het waarschijnlijk dat hij er nu voor kiest om een ​​rustig leven te leiden. Wat zijn keuze ook is, ik wens hem het beste en ik hoop dat hij gezond en gelukkig is.