Nieuws

Kindactrice die jonge Kim Go Eun speelde in 'Guardian: The Lonely and Great God' trekt aandacht voor haar groeispurt en indrukwekkend acteerwerk in nieuw drama 'Bulgasal'

kind actrice Han Seo-jin , bekend om het spelen van de jongere versie vanKim Go Eunin de hit tvN drama' Guardian: The Lonely and Great God ', krijgt aandacht voor haar nieuwste project, de nieuwe tvN-serie' bulgasal '.

In 2016, tijdens 'Guardian: The Lonely and Great God', was actrice Han Seo Jin pas 9 jaar oud (geboren in 2008).

Nu, 5 jaar later, is de kindactrice klaar om op 14-jarige leeftijd meer volwassen rollen op zich te nemen.

In de nieuwe tvN fantasy-dramaserie 'Bulgasal' speelt Han Seo Jin de jongere versie van de vrouwelijke hoofdrol Min Sang Woon , gespeeld doorKwon Nara. In feite is Min Sang Woon eigenlijk een identieke tweeling, en dus verscheen Han Seo Jin in de eerste helft van 'Bulgasal' als twee personages - Min Sang Woon en haar tweelingzus, Min Sang Yeon .

Veel kijkers waren niet alleen blij om te zien hoeveel Han Seo Jin is gegroeid sinds haar optreden in 'Guardian: The Lonely and Great God', maar ze waren ook erg onder de indruk van het vermogen van de kinderactrice om de rollen van tweelingpersonages te vervullen.

Netizens reageerden met opmerkingen als, 'Ze is zo goed opgegroeid! Ze lijkt op Goo Hara!', 'Haar acteerwerk was zo goed dat het leek alsof ze een tweeling waren', 'Haar babyface is er nog steeds!', 'Ik kan niet geloven dat het alweer 5 jaar geleden is dat 'Guardian: The Lonely en Grote God!', 'Ze groeit zo goed op en haar acteerwerk is fantastisch', 'Ze is zo mooi' , en meer.

Ondertussen is de vrouwelijke heldin van 'Bulgasal', Min Sang Woon, een tragisch personage die al 600 jaar bij elke reïncarnatie wordt opgejaagd door een onsterfelijke vijand, de 'Bulgasal'. In het heden, wanneer ze als een tweeling reïncarneert, behoudt de oudere tweeling de herinneringen aan haar vorige levens, terwijl de jongere tweeling de ziel huisvest. Uiteindelijk wordt de oudere tweeling vermoord door de 'Bulgasal', waardoor Min Sang Woon alleen achterblijft.

Kindactrice Han Seo Jin kun je nog wat langer zien op tvN's doorlopende Sat-Sun-serie 'Bulgasal', die ook wereldwijd wordt gestreamd via Netflix!