Blogs

Knetz geeft #Jin nieuwe bijnaam 'Human Peach' na concert van #BTS in Las Vegas

BTS's Jin is een idool dat talloze bijnamen heeft gekregen van Knetz, de media en het wereldwijde publiek . De meeste van deze bijnamen verwijzen naar zijn buitenaardse beelden.

Na de nieuwe concerten in Las Vegas, Jin was trending op TheQoo om er zo verbluffend uit te zien als altijd en onberispelijke zang te demonstreren. Op veel foto's draagt ​​Jin verschillende roze outfits die de magische schoonheid van de artiest nog meer benadrukken . De kunstenaar draagt ​​ook graag schattige accessoires zoals roze hartjes.
De Knetz gaven Jin een nieuwe schattige bijnaam, 'Human Peach':'Dat is helemaal een kersenbloesem, mensenperzik.'

'Hoe kan een man een menselijke perzik zijn?'

'Een echte perzik..'

'Menselijke perzik Kim Seokjin haha ​​Hij is zo mooi, zo mooi.'

Jin's schoonheid is inderdaad uniek met hoe delicaat, goddelijk en schattig het is. Een andere populaire bijnaam voor Jin in Korea is de ' Zoon van Aphrodite .' Roze pluche lippen, roze blozende wangen, stralende ogen . Sommige mensen die het concert bijwoonden, zeggen dat de schoonheid en aanwezigheid van Jin het gevoel hebben in een Disney-tekenfilm te zitten. De warmroze kleur maakt deze goddelijke uitstraling rond het idool af - Jin ziet eruit als de gepersonifieerde liefde.