Blogs

Koreaanse beroemdheden delen hun meest unieke huidverzorgingsgeheimen

Afhankelijk van waar u uw informatie vandaan haalt, kunnen huidverzorgingstips op internet uw nieuwe beste vriend of de ergste vijand van uw huid zijn. De ene dag lees je over dubbele reiniging (uitstekend!), en de volgende dag zie je iemand onverdund citroensap op hun huid doen (veel te zuur). Unieke huidverzorgingstips zijn overal online te vinden en veel Koreaanse beroemdheden hebben ze niet alleen uitgeprobeerd, maar ook gedeeld. Laten we eens kijken naar acht gedenkwaardige huidverzorgingsroutines die worden gedeeld door K-celebs, van idolen tot acteurs.

ATEEZ's Yeosang hydrateert dit deel van zijn gezicht niet

Als je graag een volledige huidverzorgingsroutine doet, zal het je misschien verbazen te horen dat ATEEZ's Yeosang niet zijn hele gezicht hydrateert. In plaats van overal product op te smeren, kiest Yeosang voor een gerichte aanpak. Ik smeer toner over mijn hele gezicht, maar wat betreft vochtinbrengende crème, breng ik het niet op mijn voorhoofd aan. Als ik dat doe, krijg ik puistjes', legde hij uit in een interview met Verleiden .

Ha Ji-Won gloeit na soju

Je hebt waarschijnlijk gelezen dat je alcohol moet vermijden als je een heldere huid wilt. Hoewel dit waarschijnlijk een goed advies is, beweert actrice Ha Ji-Won dat soju haar huid een mooie glans geeft. In een aflevering van 'Go Go with Unnie' zei ze: 'Als ik honing-citroensoju drink, complimenteren mensen om me heen mijn huidskleur de volgende dag.'

Monsta X's Kihyun wordt slap-gelukkig

Volgens I.M kan de huidverzorgingsroutine van Kihyun behoorlijk intens worden. Terwijl veel mensen zweren door op hun gezicht te tikken om een ​​vochtinbrengende crème aan te brengen, is de methode van Kihyun een beetje strenger. 'Als ik hem zie, klopt hij niet op zijn gezicht', beweert I.M. 'Hij slaat op zijn gezicht en dat maakt een enorm geluid.'

Dreamcatcher's JiU gebruikt aardappel

Wilt u uw huid kalmeren? Een aardappel gezichtsmasker is misschien de juiste keuze. Zelfs Dreamcatcher's JiU geniet van een goed aardappelbladmasker. 'Ze helpen de huid te kalmeren en op te fleuren, dus als het buiten warm is, is een masker met aardappelblad erg handig', zei ze.

SF9's Hwi Young droogt niet af

Als je te maken hebt met een droge huid, probeer dan de methode van SF9-lid Hwi Young om niet uit te drogen na het wassen van zijn gezicht. Na het reinigen laat hij zijn huid nat blijven terwijl hij toner en vochtinbrengende crème aanbrengt. Blijkbaar kan dit helpen om vocht vast te houden en je huid te kalmeren.

Song Joong Ki en Song Hye-Kyo reinigen met melk

Baden in melk heeft een lange geschiedenis. Er zijn zelfs legendes over Cleopatra die in melk baadt! In navolging van deze traditie is van Song Joong Ki en Song Hye-Kyo gemeld dat ze hun gezicht af en toe met melk reinigen. Hoewel er niet veel onderzoek is gedaan naar de huidverzorgingsvoordelen van melk, zeggen sommige mensen dat het kan helpen bij een droge huid en eczeem.

Secret's Han Sunhwa exfolieert met bonenpoeder

Voormalig Secret-lid Han Sunhwa kiest voor een doe-het-zelf-aanpak met deze huidverzorgingstip. Om haar huid glad en geëxfolieerd te houden, mengt ze een zelfgemaakt gezichtsmasker met bonenpoeder en melk. Ze zegt dat het masker helpt om dode huidcellen te verwijderen en haar poriën schoon te houden.

Astro's Rocky en reiniging met contactlenzenvloeistof

'Ik doe gewoon wat mijn moeder me zei te doen', zei Rocky bij het beschrijven van zijn reinigingsroutine met contactlenzenvloeistof. Hoewel experts deze methode niet aanbevelen (blijkbaar kan de oplossing de huid van sommige mensen irriteren), zal Astro-lid Rocky soms contactlenzenvloeistof gebruiken om zijn gezicht te wassen. Evenzo heeft zangeres en actrice YoonA naar verluidt ook een zoutoplossing gebruikt om acne te bestrijden.