Nieuws

Koreaanse beroemdheden die werden gesponsord door Fendi x Versace-samenwerking 'Fendace'

Beroemdheden worden meestal wandelende advertenties genoemd omdat ze een enorme invloed hebben en veel marketingeffecten hebben. Daarom sponsoren veel merken beroemdheden om hun artikelen te dragen en bieden ze verschillende producten aan om te adverteren.

Onlangs werd een handvol Koreaanse beroemdheden gezien die de Fendi x Versace samenwerking ' Fendace ', pronken met hun charmes.

Functie

IVE 's Ahn Yu Jin (Versace-ambassadeur)

Zeventien 's Mingyu

Model Irene

Sunmi

MONSTA X 's Minhyuk


Lee Ha Rin (zus van CL)

Netizens konden foto's van deze beroemdheden zien die werden gedeeld in een online gemeenschap en waren onder de indruk van hoe prachtig ze eruit zagen in de mooie kleding. Vooral netizens vestigden hun aandacht op Lee Ha Rin, de jongere zus van CL, omdat velen dachten dat het CL was vanwege de opvallende gelijkenis.

netizens commentaar gegeven , ' Aiki ziet er zo goed uit in haar outfit,' 'CL's zus lijkt precies op CL, lol', 'Ik dacht eerst dat dat CL was', 'Mingyu van Seventeen ziet er zo goed uit', 'Ze zien er allemaal fantastisch uit,' 'Die kleren zien er zo hip,' 'Ze hebben de beroemdheden goed uitgekozen, degenen die goed zouden staan ​​in die outfits,' 'Hoe lijkt de zus van CL zo veel op CL, lol,' 'Lee Ha Rin? zoals in de zus van CL? Ik dacht dat ze op CL leek, zo gek,' 'Ik hou van Sunmi's foto's,' en 'Ik dacht echt dat de laatste foto CL was, lol.'