Blogs

Koreaanse beroemdheden van eind 20 en 30 die er nog steeds goed uitzien in schooluniformen

Koreaanse beroemdheden staan ​​bekend om hun jeugdige uiterlijk, omdat het moeilijk is om hun werkelijke leeftijd te meten.

In feite nemen veel Koreaanse beroemdheden de rol van tieners op zich, ook al zijn ze achter in de twintig of zelfs in de dertig. Vandaag brengen we je een lijst met beroemdheden die er goed uitzien in schooluniformen, ondanks dat ze jaren ouder zijn dan echte middelbare scholieren.

Ryu Joon Yeol

Hij verscheen in het drama ' Antwoord 1988 ' als laatstejaarsstudent toen hij eigenlijk 30 was toen hij het drama in 2015 filmde.

Han Ji Min

Han Ji Min droeg een schooluniform in het drama van 2018' bekende vrouw ,' speelt ze de rol van haar jongere zelf op de middelbare school. Ze was toen al 37.

Yoo In Na

Yoon In Na wordt dit jaar 38 en ze droeg een uniform in het drama van 2019, ' Raak je hart aan .' Ze was nog halverwege de dertig toen ze het uniform schreef dat zo goed bij haar paste.

Park Min Young

Park Min Young zag eruit als een mooie middelbare scholier in het drama' Haar privéleven .' Ze was 32 toen ze in het uniform verscheen, maar er nog steeds perfect uitzag.

Lee Min Ho

Lee Min Ho was 26 toen hij de rol speelde van de rijke middelbare scholier in het drama van 2013' De erfgenamen .' Hoewel hij 26 was, paste hij perfect in het schooluniform en pronkte hij met zijn lange lichaamsbouw.

Jung Hae In

Jung Hae In is ook een beroemdheid die bekend staat om zijn jeugdige beelden. Geboren in 1988, dit jaar al 33, maar toch ziet hij eruit als een middelbare scholier in een schooluniform.

Choi Woo Sik

Choi Woo Sik is een andere acteur die vaak de rol van student op zich neemt, ook al is hij 31 jaar oud. Hij had de rol gespeeld van een middelbare scholier in de film ' Trein naar Busan ' toen hij al achter in de twintig was.

Park Bo Young

Park Bo Young is misschien wel de actrice die het beste past bij de look van het schooluniform. Dankzij de niet-verouderende beelden had ze vaak uniformen gedragen in drama's en films.

Kim Young Kwang

Toen Kim Young Kwang de film filmde ' Op je trouwdag ,' hij was al 31 jaar oud. Hij paste echter zo goed bij het schooluniform en maakte indruk op de kijkers met zijn jeugdige beelden.

Jang Na Ra |

Jang Na Ra, geboren in 1981, was 33 toen ze pronkte met haar uniforme look in het drama ' Jij bent mijn lot .' Ze zag er perfect uit als een middelbare scholier en zag er zelfs jonger uit dan haar co-sterren in de show.