Nieuws

Koreaanse filmfans praten over hoe '#Alive' wereldwijd de #1 meest bekeken film op Netflix werd

Onlangs hebben veel Koreaanse filmfans het over de Koreaanse film die wereldwijd de nummer 1 was geworden Netflix .

Veel internetgebruikers hebben in een online gemeenschap hoe deze film in staat was om de beste resultaten te behalen in de hele global village.

de film ' #In leven ' is een actiethriller zombiefilm die in de tweede week van september op Netflix verscheen. Sinds de release staat het wereldwijd op nummer 1 op Netflix.

De film volgt een jonge man door een zombie-apocalyps terwijl het incident de hoofdpersoon zonder kennisgeving treft. De hoofdpersoon is een gamer die vastzit in zijn appartementencomplex in Seoel terwijl de stad in chaos vervalt.

De hoofdpersoon wordt in eenzame opsluiting achtergelaten in zijn appartement totdat hij een mede-overlevende tegenkomt. Nu bedenken de twee manieren om uit het hellegat te ontsnappen.

De filmsterren acteurYoo Ah InenPark Shin Hyeals de twee hoofdrolspelers. Hoewel de film weer een zombiefilm is, laat hij een ander aspect van de apocalyps zien, aangezien hij de eerste wereldproblemen laat zien waarmee de hoofdpersoon wordt geconfronteerd - zoals het gebrek aan internet.

Koreaanse filmfans hebben gereageerd :

' WOW, het kwam op nummer 1 op Netflix. Geweldig.'

'Ik heb deze film in de bioscoop gezien en hij was echt goed.'

'Het was leuk om te zien' , Ik dacht wel dat het in het buitenland populair zou zijn.'

'De film duurt niet te lang, dus het is de moeite waard om op Netflix te kijken.'

'Ik denk dat deze film het niet waard is om hem in de bioscoop te bekijken, dus hij doet het goed op Netflix, omdat veel mensen hem vanuit huis kijken.'

'Ik ben blij dat deze film het goed doet op Netflix.'

'Het was oké voor mij. Ik zou het echter niet in de bioscoop hebben gezien. Ik heb het ook op Netflix gekeken.'

'Dit is iets waar je als tijddoder naar kunt kijken. Het was kort genoeg om vanaf Netflix te kijken.'

'Ik weet niet waarom veel Koreaanse mensen de film bekritiseerden. Misschien worden ze de zombiefilms beu. Het was naar mijn mening goed.'

'Mijn niet-Koreaanse vriend zei dat ik deze film moest kijken omdat hij leuk was. Ik denk dat het buitenland meer van zombiefilms houdt.'