Blogs

Koreaanse groepsbijeenkomsten van beroemdheden die echte vriendschap tussen idolen en acteurs laten zien

Iedereen heeft vrienden en maakt ook nieuwe vrienden terwijl ze zich door het leven wagen. Dit is hetzelfde met beroemdheden als ze vrienden maken met collega-beroemdheden in hetzelfde vakgebied.

Er zijn veel groepsvrienden van beroemdheden die goed bekend zijn bij netizens, zoals de 'Wooga-familie' die bestaat uit beroemde individuen zoals BTS-lid V en acteur Choi Woo Sik.

Laten we vandaag dus eens kijken naar enkele van de beroemdheden die pronken met echte vriendschappen met elkaar terwijl ze genieten van hun tijd samen buiten het podium en buiten de tv om.

1. Wooga Wooga familie
Leden:BTSlidIN,Choi Woo Sik,Park Seo Joon,Park Hyungsik, Peakboy

Deze groep beroemdheden staat bekend om hun echte vriendschap toen ze op vakantie gingen naar het eiland Jeju. Leden V, Park Hyungsik en Park Seo Joon werden hecht door hun drama' Hwarang ' terwijl Park Seo Joon en Choi Woo Sik beste vrienden werden via deze groep. Kunstenaar Peakboy voegde zich bij de groep omdat hij op de middelbare school bevriend was met Park Seo Joon.

De groep blijft hun liefde en steun voor elkaar tonen terwijl ze elkaar sturen' koffie vrachtwagens ' en ' snackwagens ' terwijl de leden promoten.

2. Vriendschapsgroep ' Vriendschapsvulling '

Leden:SHINee'sTaemin, BTS 'Jimin,EXO'sWanneer,Ha Sung-woon,SPETTER'sTimoteüs,VIXXlidRavi

Hun groepsnaam 'friendship padding' ontstond toen de groep besloot om allemaal dezelfde padding jas te kopen om hun vriendschap te vieren. Taemin, Kai en Timoteo waren hecht sinds hun stagedagen en de rest van de leden van deze groep werden hecht vanwege hun liefde voor dansen.

3. 97 lijn

Leden: BTS 'Jungkook,NCT Jaehyun,Zeventien'sDK,Mingyu, ende8,ASTRO'sCha Eun Woo,GOT7'sYugyeomenBambam

Deze leden van deze vriendschapsgroep werden hecht toen ze in 2017 een speciaal optreden deden voor Mnet's Asian Music Awards. Ze hebben de naam '97 Line' omdat alle leden in het jaar 1997 zijn geboren.

Vier. Woo Choi Ah - ' Beste idolen in het heelal '
VIXX
Ken, BTS 'Jin,B1A4'sSandeul,BTOB'sEunkwang,JBJ'sKwon Hyun Bin,Park Ji Hoon

Deze idool-vriendschapsgroep werd hecht omdat ze allemaal graag spelletjes speelden als ze elkaar ontmoetten. De leden maken allemaal deel uit van idolgroepen die erg populair zijn, daarom gaven ze zichzelf de naam 'Choi Woo Ah', wat de afkorting is voor de Koreaanse uitdrukking ' Beste idolen in het heelal'.

5. Verlegen 91'ers

Een roze'sChorong, B1A4 Jinyoung, BTOB Changsub,pit

Deze idoolleden werden vrienden omdat ze verrassend genoeg verlegen zijn bij nieuwe mensen. Ze toonden hun ware vriendschap toen ze elkaar noemden in tv-programma's. A Pink's Chorong en BTOB Changsub waren goede vrienden sinds ze stagiairs waren.

6. Jo In gezongen vrienden

Jo In Sung,Kim Woo Bin, EXO 'sDOEN., Kim Gi Bang ,Lee Gwang Soo, Lim Joo Hwan.

Deze beroemdhedengroep werd hecht omdat ze allemaal de acteur Jo In Sung kenden en besloten om als groep af te spreken. Deze groep bestaat uit alle acteurs en staat erom bekend acteren te bespreken wanneer ze elkaar ontmoeten. EXO lid D.O. kwam bij de groep toen hij close werd met Jo In Sung na hun drama' Het is oké, dat is liefde ' in 2014.