Nieuws

De donkere eeuwen van de Koreaanse mode

Het is misschien veilig om te zeggen dat Zuid-Korea een van de meest modieuze trendsettende landen ter wereld is geworden, waarbij alles wat met K-cultuur te maken heeft, wereldwijd aan populariteit wint.

Zuid-Korea is de hub geworden voor K-pop, K-beauty, K-drama en meer, met mensen die hun aandacht trekken voor alle trends in Zuid-Korea. Met K-pop en K-drama's in het middelpunt van de aandacht en populariteit van de wereld, is het niet meer dan normaal dat veel mensen geïnteresseerd raken in de mode die te zien is in deze K-drama's en ook in de kleding die populaire idolen en beroemdheden dragen.

Zuid-Koreaanse netizens hebben zich echter verzameld een online gemeenschap om te praten over de ' Middeleeuwen' van Koreaanse mode. Deze netizens hebben een trip down memory lane gemaakt om een ​​kijkje te nemen naar de interessante modetrends die halverwege de jaren 2000 plaatsvonden.

netizens commentaar gegeven , ' Dit is zo verschrikkelijk' 'Dit is zo schokkend, de mode is zo lelijk, lol' 'Ik kan niet geloven dat dat eerder trending was', 'Wat in de wereld,' 'Ik kan niet geloven dat beroemdheden zoiets droegen als die, lol,' 'Dit is zo schokkend', 'Wat is er met ze allemaal aan de hand? lol,' 'Is dit echt?' 'Ik vraag me af of wat we nu dragen er twintig jaar later zo raar uit zou zien', 'Ik hield niet van die mode toen ik in die generatie leefde', 'Ik wilde 'Full House' nog een keer zien, maar de acteurs' kleding is ondraaglijk lol,' 'Wauw, gewoon wauw, lol', 'Ik keek naar een oud drama en ik vond de mode van de jongens zo raar,' en ' omg, kijk naar Rains bril.'