Nieuws

Koreaanse internetters reageren op de langverwachte comeback-aankondiging van Girls' Generation

Op 17 mei werd bevestigd dat:Meiden generatiezal in augustus van dit jaar een groepscomeback maken.

Op deze dag, rapporten bevestigde dat de legendarische meidengroep een comeback zal maken voor hun 15e debuutjubileum. Dit markeert ook hun eerste comeback na vijf jaar, na hun 6e volledige album 'Vakantie Nacht' uitgebracht in augustus 2017. Bovendien is onthuld dat alle acht Girls' Generation-leden zullen deelnemen aan het komende comeback-album.


Girls' Generation heeft zichzelf neergezet als de beste meidengroep in Zuid-Korea nadat ze in 2008 debuteerde met ' In de nieuwe wereld ' en het uitbrengen van verschillende hitnummers zoals ' Verlenen ,'' Geest ,'' Leeuwenhart ,' en meer. Er wordt dan ook veel geanticipeerd op het aankomende album dat door de legendarische meidengroep zal worden uitgebracht.

Netizens en fans kunnen nog steeds niet geloven dat Girls' Generation in augustus een comeback maakt en zich verzamelde in een online community om hun opwinding te delen. netizens commentaar gegeven , ' Omg,' 'Ik kan niet geloven dat ze eindelijk een comeback maken als groep', 'Ik heb zo lang op ze gewacht', 'Eindelijk komen ze eraan', 'Taeyeon liegt nooit,' zei ze. ons maakten ze een comeback!' 'Ik heb er zo'n zin in', 'De legendarische groep komt terug! Ik kan het niet geloven,' 'Is dit echt?' 'Dit is zo gek', 'Ik ben zo opgewonden dat ik niet eens iets kan zeggen', 'Dit is zo gek' en ' Ik ben zo opgewonden dat de groep als geheel terugkomt!'