Nieuws

Koreaanse netizens geschokt door de gekke scène bij een overzeese McDonalds na de release van de BTS-maaltijd

Het is iets meer dan twee weken geleden sinds deBTS-maaltijd bij McDonald's werd uitgebracht, en het is een groot succes.

De 'BTS Meal' werd officieel uitgebracht op 26 mei, beginnend in de Verenigde Staten en uiteindelijk gelanceerd in 50 landen in mei en juni.

Sinds de maaltijden in verschillende landen zijn uitgebracht, zijn er verschillende gekke scènes geweest in landen als Indonesië, waar een enorme fanbase is voor de jongensgroep.

Verschillende netizens hebben de gekke scène gedeeld waarin bezorgers in de rij stonden om de BTS-maaltijd te bestellen. Volgens een Indonesische netizen kan de BTS-maaltijd alleen worden besteld via een bezorghotline, drive-thru of online leveringen in Indonesië. Daarom werden tientallen bezorgers in de rij gezien buiten de McDonald's of ingepakt in de winkel om de bestelling voor hun klanten te maken.

Koreaanse netizens waren verbaasd en geschokt door de hoeveelheid invloed die BTS had in overzeese landen. Koreaanse internetters commentaar gegeven , ' Wauw, dit is zo gek,' 'De arbeiders hebben geluk dat er geen hamburger bij de maaltijd zat, lol' 'Dat ziet eruit als een scène uit een apocalypsfilm, lol', 'Dit is echt geweldig', 'Wauw, dit is zo gek. Bedankt aan alle werknemers van McDonald's en de bezorgers,' 'Dus er was een reden waarom de BTS-maaltijd geen hamburger bevatte, lol', 'De foto ziet er echter behoorlijk episch uit' en ' Wauw, dit is zo schokkend. Zoveel bezorgers.'