Nieuws

Koreaanse netizens uiten hun woede als haters het sociale media-account van BTS terroriseren omdat 'Butter' op de eerste plaats kwam in de UEFA EURO 2020 song selector poll

Sinds kort, UEFA EURO 2020 een poll gestart over welke liedjes gespeeld zullen worden tijdens de laatste wedstrijden van EURO 2020 in het Wembley-stadion.

De vier kandidaat-nummers inbegrepenBTS's ' Boter ,' Louis Tomlinson 's ' Dood mijn geest ,' Billie Eilish 's ' Slechterik ,' en Bewaker 's ' Ja .'

Al snel kwamen veel BTS-fans samen om hun stem uit te brengen op sociale media en verhoogden ze de stemmen zodat BTS op nummer 1 zou komen en hun nieuwste single 'Butter' kon worden gespeeld tijdens het voetbaltoernooi.

Toen de UEFA halverwege de resultaten bekendmaakte, gingen veel BTS-haters naar sociale media om hun haat naar de groep te sturen en te klagen over de resultaten. Sommige van deze haters deden zelfs mee Instagram om haatreacties op de K-pop act achter te laten.

Ondanks de haters en netizens die tegen BTS's 'Butter' waren die op de EURO 2020 werd gespeeld, sloten de peilingen met BTS die de nummer 1 plek innam. Omdat veel One Direction-fans teleurgesteld en boos waren over de resultaten, twitterden ze dat Louis Tomlinson ook veel stemmen kreeg en vroegen ze om zowel de nummers van BTS als Louis Tomlinson te spelen op het evenement.

UEFA EURO 2020 heeft op zijn beurt aangekondigd dat ze beide nummers aan hun afspeellijst zullen toevoegen om te worden gespeeld tijdens de laatste drie wedstrijden in het Wembley Stadium.

Desalniettemin waren veel Koreaanse netizens boos over de acties van de internationale netizens die de Instagram van BTS terroriseerden en haat naar de groep stuurden.

netizens commentaar gegeven , ' Ik vraag me af of ze alle vier de nummers zouden hebben gespeeld als BTS niet nummer 1 had gekregen' 'Waarom zijn ze zo extreem', 'nou, het nummer van BTS wordt nog steeds gespeeld op de toernooien en ook de kwaadaardige opmerkingen van deze haters zullen voor altijd in de geschiedenis worden vastgelegd', 'Ik zeg dat ze racistisch zijn, lol', 'Plastic? ze hebben geen plastische chirurgie gedaan,' 'Wauw', 'Als Korea zo'n peiling had gehad, hadden we de sociale media-accounts van de andere artiesten niet geterroriseerd' en ' Het maakt niet uit of ze haat sturen, BTS staat zes weken achter elkaar op nummer 1!'