Nieuws

Koreaanse netizens verwonderen zich over de kracht van ARMY na het zien van hotels in de buurt die volgeboekt zijn voor het BTS-concert in LA

nieuws.naver.com

Koreaanse netizens reageren op de kracht vanBTS LEGER .

Op 27 november BTSsuccesvol afgerondde eerste nacht van hun ' Toestemming om te dansen: op het podium '-concert in Los Angeles. Hoewel iedereen de kracht van BTS kan herkennen, waren vooral de netizens in Korea verbaasd over de fans.

Ten eerste was de locatie voor het LA-concert vol met 50.000 ARMY's, en de rij om BTS-merchandise te kopen stond sinds de dag voor het concert in de rij voor ongeveer 25.000 ARMY's. Media hebben gemeld dat het gemiddeld acht uur had geduurd om een ​​aankoop te doen.

Koreaanse internetters waren ook geschrokken van de hoeveelheid geld die werd uitgegeven aan zowel de merchandise als het concert in het algemeen. Een fan bekende dat ze ongeveer $ 500 aan goederen had uitgegeven na ongeveer 10 uur in de rij te hebben gestaan. De prijs van concertkaartjes schoot ook omhoog naar duizenden dollars, meer dan tien keer de oorspronkelijke prijs.

Ook de hotels in de buurt van de concertzaal waren volgeboekt, niet in de laatste plaats door de ARMY's die van ver kwamen. Ondanks de hoge prijzen tijdens de vakantieperiode na COVID, werd ook een flink aantal stoelen voor de vluchten tussen Zuid-Korea en Los Angeles ingenomen door een aantal ARMY's.

Dus zelfs uit Korea gaven sommige ARMY's in totaal ongeveer $ 10.000 uit om naar Los Angeles te reizen voor het concert. Een Koreaanse fan verklaarde dat hij dagen vrij had genomen van zijn werk om het concert bij te wonen. Fans uit Japan vlogen ook naar Los Angeles, omdat er in haar land simpelweg geen concert werd gegeven.


Enkele opmerkingen zijn:

' Ik kan de hoeveelheid macht die BTS en het LEGER hebben niet bevatten. Wat een culturele prestatie .'

' OMG ... het aantal mensen in LA alleen voor BTS? '

' Zo trots op BTS! '

' Op dit moment zijn ze letterlijk een leger van mensen '
' Whoa... maar ik wou dat ze dit concert in Korea hadden gehouden... het lijkt zo'n goede kans voor toerisme .'

' BTS leidt duizenden ARMY s ...'

' Ik weet zeker dat het LEGER na twee jaar het concert als een heel speciaal cadeau voor hen voelde s '

' Afgaande op de reactie en de actie van de ARMY's voor dit concert, voelt het echt alsof de jongens een reeks gouden medailles hebben gewonnen als culturele vertegenwoordigers van het land op internationale schaal. '