Nieuws

Koreaanse netizens werpen schaduw op Yunho van TVXQ na het nieuws dat hij mogelijk terugkeert via een nieuw drama

n.nieuws.naver.com

Op 2 juni KST werd onthuld dat:TVXQ'sYunhozou zijn drama comeback kunnen maken in 'Ras '.

Sports Chosun meldde op deze dag: ' Yunho voegt zich bij het nieuwe drama 'Race', geschreven door scenarioschrijver Kim Roo Ri van 'Hyena' , als hoofdpersoon.' Het drama volgt het verhaal van twee individuen van dezelfde leeftijd die enorm verschillende levens leidden. Park Yoon Jo heeft naam gemaakt in haar eigen leven en Ryu Jae Min heeft een passie om een ​​betere wereld te creëren, maar heeft geen verwachtingen van zijn eigen bedrijf. Deze twee worden verliefd terwijl ze proberen het bedrijfsleven te overleven.

Er werd ook gemeld dat Yunho de rol heeft gekregen van Seo Dong Hoon , het hoofd van een agentschap genaamd Earth Communication. Seo Dong Hoon is een personage dat werd geboren in de Verenigde Staten, naar de middelbare en middelbare school ging in Korea en afstudeerde aan de New York Art School met een major in Design.

Desalniettemin zijn de Koreaanse netizens niet blij met het nieuws dat Yunho voor het eerst een comeback maakt na de controverse vanquarantaineregels overtreden bij een entertainmentbedrijf.

Velen werpen schaduw op het idool terwijl ze zich verzamelden voor een online community en bekritiseerden hem voor zijn terugkeer. netizens commentaar gegeven , ' Oh man, hij maakt een comeback met een drama?' 'Zelfs als zijn controverse er niet was, is zijn acteerwerk... niet zo geweldig', 'Ik kijk hier helemaal niet naar uit', 'Waarom koos hij voor een drama om een ​​comeback te maken?' 'Ik kan niet geloven dat hij een comeback maakt', 'Ik denk dat Yunho een subtiele comeback probeert te maken, maar zijn acteerwerk... lol,' en ' Waarom hebben ze Yunho gecast?' .