Nieuws

Koreaanse YouTuber die deed alsof hij het syndroom van Gilles de la Tourette had, meldt zich aan voor 'Show Me the Money 10'

www.wikitree.co.kr

De Koreaanse YouTuber, die vorig jaar verwikkeld was in een controverse toen bleek dat hij deed alsof hij het syndroom van Gilles de la Tourette had, is na een jaar weer terug op YouTube.


Hong Jung Oh , die vroeger het YouTuber-kanaal beheerde ' Ik ben Tourette ,' heeft een nieuw kanaal gemaakt onder zijn eigen naam en onthulde dat hij zich had aangemeld om op ' Laat me het geld zien 10 .' Op 29 juli plaatste Hong Jung Oh een video met de titel ' Hong Jung Oh's applicatievideo voor Show Me the Money 10' op zijn nieuwe YouTube-kanaal.

In de video die minder dan een minuut duurde, toonde Hong Jung Oh zijn rapkunsten terwijl hij een nummer zong dat hij zelf had geproduceerd. Hij had veel mensen verrast door met een totaal andere look voor de camera te verschijnen.

Na het bekijken van zijn video waren er veel mensen die de YouTuber bekritiseerden vanwege de eerdere controverse waarbij hij betrokken was, terwijl er andere netizens waren die zijn muzikale talent prezen. Netizens merkte op, ' Ik denk dat als ik alleen maar naar zijn muzikale talent kijk, hij goed is,' 'hij zal zeker in de show zijn omdat de producers de kans niet mogen missen om aandacht te krijgen met deze man,' en 'Hij wordt uitgekauwd tijdens de disstrackronde.'

Hong Jung Oh kreeg al snel duizenden abonnees op zijn vorige kanaal, 'I'm Tourette.' Op dat kanaal deed Hong Jung Oh alsof hij het syndroom van Gilles de la Tourette had en liet hij zien hoe hij moeite had om dagelijkse taken uit te voeren vanwege zijn handicap. Velen steunden de YouTuber toen hij mensen hoop gaf toen hij liet zien hoe hij de moeilijkheden van het leven met het syndroom overwint.

Zoveel steun netizens toonden, velen waren teleurgesteld en geschokt toen ze ontdekten dat al zijn video's verzonnen waren en hij een show had gegeven. Naarmate de controverse toenam, verwijderde hij al zijn video's en sloot hij zijn kanaal.