Nieuws

Een Koreaanse YouTuber ontdekt een rottend lijk tijdens een bezoek aan een verlaten huis

AKPOPHEF

Onlangs ontdekte een YouTuber van in de twintig een lijk terwijl... een verlaten locatie bezoeken om een ​​spookhuis te filmen.

Volgens YTN-nieuws, op 15 december vonden twee personen, waaronder de YouTuber, rond 03:00 uur KST een lichaam in een kamer van een verlaten huis in Haenggu-dong, Wonju City, in de provincie Gangwon en belden de politie.

Het lichaam, vermoedelijk een man tussen de 40 en 60 jaar, was verkleurd door ernstige ontbinding. De politie stuurt naar verluidt een forensisch team om de plek af te zetten voor onderzoek. Het verlaten huis was jarenlang niet bewoond geweest en de YouTuber vertelde de politie dat hij het huis had bezocht om video-inhoud te maken over spookhuizen en om eventuele spook-/paranormale activiteiten vast te leggen.

De politie is van mening dat er geen sprake is van een strafrechtelijk vermoeden, zoals moord. De politie is echter van plan om een ​​autopsie aan te vragen bij de National Forensic Service om het lichaam en de doodsoorzaak te identificeren.

Netizens die het nieuws hoorden zeiden: ' Het moet echt eenzaam zijn geweest voor de man toen hij stierf' 'De YouTuber moet zo verrast zijn geweest', 'Ik denk dat de YouTuber dagenlang niet kan slapen' en ' De YouTuber moet door elkaar geschud zijn.'