Nieuws

Fans van Cosmic Girls geloven dat de Chinese leden niet zullen terugkeren omdat het officiële Twitter-account van de meidengroep '13 leden' uit de bio verwijdert

Kosmische Meisjeshebben veel aandacht gekregen in het buitenland en de drie Chinese leden hebben enorm veel aandacht gekregen in China.

De drie leden Cheng Xiao , Meiqi , en Xuanyi, zijn enorm populair geworden na de afgelopen drie jaar in China te hebben gepromoot. Lid Cheng Xiao verscheen als dansmentor in de survivalshow 'Idol Producer' en begon erkenning te krijgen. Daarna verstevigde ze haar positie als succesvolle solozangeres na het uitbrengen van haar solonummer, dat werd uitgebracht als een OST voor een online game.

-Advertentie- Overslaan

Meiqi en Xuanyi zijn beide verschenen in de idol-wedstrijdshow' Produceer 101 China ' en maakten met succes hun debuut in China met ' Rocket Girls 101 .' Hiermee krijgen alle drie de leden veel aandacht en populariteit in China. Daarom gingen er geruchten dat deze drie Chinese leden niet naar Korea zullen terugkeren. In feite hebben deze drie leden sinds 2018 niet meer deelgenomen aan de promoties van Cosmic Girls en hebben ze zelfs de titel 'Cosmic Girls' van hun sociale media-accounts verwijderd.

Onlangs hebben zelfs de sociale media-accounts van de Cosmic Girls '13' uit hun bio verwijderd. Eerder las de profielbio: 'Officieel Twitter-account gevuld met de liefde van de 13 meisjes van Cosmic Girls', maar de woorden ' 13 leden werden verwijderd en leest nu, ' Cosmic Girl's officiële Twitter WJSN officiële Twitter.'

Nu zijn veel Cosmic Girls-fans er zeker van dat de drie leden de groep hebben verlaten en zijn ze er zeker van dat ze niet meer naar Korea zullen terugkeren. Veel fans uiten hun verdriet terwijl ze tweeten dat ze er zeker van zijn dat Cosmic Girls niet langer 13 leden zullen zijn, maar als 10 leden zullen blijven bestaan.