Blogs

Krijg tattoo-ideeën van deze 12 K-popartiesten

Veel mensen drukken zich uit met tatoeages, dus het is logisch dat artiesten het ook zouden doen! Ben je op zoek naar een eigen creatief tattoo-idee? Bekijk deze 12 K-popartiesten met tatoeages voor wat inspiratie.

HyunA en Dawn -Advertentie- Overslaan

Een van de favoriete koppels van de K-pop-industrie, HyunA en Dawn, delen een schattige koppeltattoo die het leven beschrijft. Elke artiest heeft ook individuele tatoeages. Hoewel HyunA verschillende tatoeages heeft, zijn een paar opvallende onder meer het schrijven op haar schouder met de tekst 'Mijn moeder is het hart dat me in leven houdt', een harttatoeage achter haar oor en verschillende lijnen rond verschillende vingers. Dawn heeft ook een schoudertatoeage met de Romeinse cijfers MCMXCIV VI I om zijn verjaardag aan te geven.

MAMAMOO's Hwasa, Wheein en Moonbyul

Elk MAMAMOO-lid behalve Solar heeft tatoeages. Een van Moonbyuls tatoeages staat op haar arm en er staat 'N'oublie pas de t'aimer' op. Dit Franse gezegde vertaalt zich naar 'Vergeet niet van jezelf te houden'. Hwasa en Wheein hebben bijpassende tatoeages met de tekst 'resonantie' om hun vriendschap te vieren. Hwasa heeft ook een tatoeage van haar doopnaam, Maria, terwijl Wheein tatoeages van vlinders bij haar pols heeft.

NCT's Johnny, Taeyong en Ten

Verschillende NCT-leden hebben ook tatoeages! Hoewel er te veel zijn om hier op te noemen, zijn dit enkele van de opvallende stukken van de band. Naast een grote schoudertattoo heeft Johnny ook een zonnebloemtattoo op zijn onderarm. Hij zegt dat het 'positieve energie' vertegenwoordigt. Lid Taeyong heeft ook tatoeages. Taeyong's tatoeages bevatten het woord 'onder' getatoeëerd op één arm en 'stand' getatoeëerd op de andere arm. In een Vlive legde Taeyong uit dat dit zijn eerste tatoeages waren. Volgens Taeyong uiten ze zijn verlangen om begrepen te worden en inspireren ze hem om meer begrip voor anderen te hebben. NCT- en WayV-lid Ten heeft ook een tatoeage, een groot maansikkelontwerp dat een litteken op zijn borst bedekt.

Girls' Generation's Taeyeon en Tiffany

Voormalige Girls' Generation-leden Taeyeon en Tiffany hebben allebei tatoeages. Taeyeon's tatoeages bevatten het woord 'doel' geschreven in script op de achterkant van haar nek en sereniteit boven haar elleboog. Wat Tiffany betreft, ze heeft het woord 'dromer' op een van haar vingers getatoeëerd en 'toujours belle' op haar ribben. De tweede tatoeage betekent altijd mooi in het Frans.

BTS-leden Jungkook en Jimin

Maak je geen zorgen; we zijn niet vergeten de tatoeages van deze BTS-leden op te nemen! Jungkook heeft verschillende tatoeages, waaronder een bloem, een skelethand, een oog en 'ARMY' op zijn hand. Jimin heeft ook tatoeages, waaronder 'nevermind' op zijn ribben, het cijfer 13 op zijn pols en 'voor altijd jong' op zijn ellebogen.

Rond het web