Drama's

Kwon Sang Woo voegt zich bij Ha Ji Won en Kang Ha Neul in nieuw KBS-drama 'Curtain Call'

Kwon Sang Woo,Ha Ji Won, enKang Ha Neulizullen pronken met hun chemie in KBS het nieuwe drama 'Gordijnoproep: bomen sterven op hun voeten' .

Op 6 juni KST werd onthuld dat Kwon Sang Woo zich bij Ha Ji Won en Kang Ha Neul zal voegen in KBS' nieuwe drama 'Curtain Call: Trees Die on Their Feet' (scenario van Cho Sung Gulo , geregisseerd door Yoon Sang Ho ). Het drama toont het verhaal van een stervende grootmoeder, die een Noord-Koreaanse overloper is, en de vervulling van haar laatste wens als verschillende personen betrokken raken bij de 'act' die wordt uitgevoerd door haar kleinzoon.

Kwon Sang Woo zal de rol spelen van Bae Dong Jae , de erfgenaam van een grote conglomeraatgroep. Bae Dong Jae, geboren in een rijke familie, wordt beschreven als erg knap met een koninklijke uitstraling. Zijn woorden en daden zijn altijd gewaagd, hoewel ze niet erg rekening houden met de gevoelens van anderen. Bae Dong Jae wordt echter geschokt door iets dat hij in het verleden heeft verloren. In het bijzonder zal Kwon Sang Woo zijn chemie op het scherm laten zien met Ha Ji Won en Kang Ha Neul in het drama, wat de verwachting wekt.

'Curtain Call' gaat naar verwachting in de tweede helft van dit jaar in première.