Nieuws

LØREN, zoon van Naver's oprichter Lee Hae Jin, wordt hot topic als zanger onder netizens

Netizens hebben het over de inmiddels beroemde zoon van ' Naver '.

Zoals gemeld , beginnende beroemdheid ZATERDAG is op de radar van de netizens geweest toen hij verscheen inBLACKPINK's MV voor ' Smoorverliefde meisjes '. Bekend als de zoon van de portaalsite 'Naver's oprichter, LØREN ( Lee Seung Joo ) heeft de aandacht getrokken voor zijn unieke hiphopstijl en visuals.

Geïnteresseerde netizens hebben gedeeld dat hij een 95-liner is die momenteel is ondertekend met Branduitgangsrecords , onder streng toezicht van YG-entertainment 's Het zwarte etiket voor zijn muzikale inhoud. Naast zijn Instagram-account , community-websites zijn 'pre-debuut' foto's aan het uploaden. Nog maar twee dagen geleden maakte hij zijn officiële debuut, met het nummer ' Lege prullenbak '.

Sommige reacties zijn onder meer: ​​' Hij is zo knap... ', ' Mijn stijl, en ook de stijl van YG ', ' Hmm... we zullen zijn persoonlijkheid echter moeten achterhalen ', ' Zijn imago is super sterk ', 'Een diamanten lepel!!!* ', ' Ik heb het gevoel dat zijn stijl er een is waar mensen van houden of er een hekel aan hebben '.

Wat vind je van het debuut van LØREN?

*topbevoorrechte