Nieuws

De langverwachte Koreaanse Netflix-serie 'The Silent Sea' krijgt opvallend negatieve recensies

n.nieuws.naver.com

de verwachte Netflix serie ' De stille zee ' krijgt negatieve kritiek van kijkers.

In tegenstelling tot hoge verwachtingen , krijgt deze nieuwste Koreaanse Netflix-serie negatieve recensies van de kijkers. Op internationaal niveau is de ' Hong Kong Zuid-China Morning Post 'de show genoemd' De slechtste Netflix-tv-serie van dit jaar ', en een andere kijker merkte op, ' Ik kon het tot aflevering 3 weerstaan, maar ik heb het uitgezet omdat ik het niet meer aankon .'

De recensies beweerden ook dat deze serie ' zwakke ontwerpen ' en een verwarrende hoeveelheid ruimteschipbotsingen en 'vreemde maanwandelingen'. De gegevens verzameld door ' Netflix Patrouille ' op 25 december bleek dat 'The Silent Sea' op nummer 7 stond van de wereldwijde Netflix-tv-programma's, wat een relatieve teleurstelling is in vergelijking met de snelle#1 rankingvan ' Hel gebonden '.

Volgens de media ziet Netflix ook de waarschuwingssignalen dat dit drama een halt toeroept bij nieuwe abonnees die geïnteresseerd waren in eerdere hits zoals ' Inktvisspel ' en 'Hellbound'. Dit OTT-platform heeft inderdaad relatief minder nieuwe abonnees gezien sinds 'Squid Game'. Het oorspronkelijke doel om tegen het vierde kwartaal 8.500.000 nieuwe abonnees te krijgen, lijkt te zijn ' moeilijk ,' aldus media-experts.

' De stille zee ,' met in de hoofdrolGong YooenBae Doo Na, is het eerste Sci-Fi (SF)-drama in Zuid-Korea. In het verhaal stuurt de Republiek Korea Space Agency een eliteploeg naar een verlaten onderzoeksbasis op de maan om de oplossing te vinden voor de uitputting van essentiële hulpbronnen op aarde.

Heb je ook de afleveringen van 'The Silent Sea' gezien?