Algemeen

Tricky Stewart verontschuldigt zich voor verwarring rond de identieke achtergrondtracks in BTS' 'Cypher Pt 4' en SFB's 'Strangers'

Producent Lastige Stewart �heeft zich verontschuldigd voor alle verwarring rondom :


Hallo, dit is Big Hit Entertainment.
Zoals uitgelegd in de albumintroducties, is de track ' BTS-codering 4 ' in de ' VLEUGELS ' album uitgebracht op de 10e werd geproduceerd samen met de Amerikaanse producer Lastige Stewart .�
Op de 11e na de release werden we echter gecontacteerd door Tricky Stewart, waar ons werd verteld dat een ruwe versie van het nummer door een band in Nederland was gebruikt in een nummer dat in 2015 werd uitgebracht.
Dit gebeurde vanwege een fout en onwetendheid van een van de medewerkers aan Tricky's kant. Tricky Stewart hoorde ook pas van dit feit vlak nadat het album van BTS was uitgebracht, dus hij kon het ons pas na de release laten weten.
Tricky Stewart en zijn management hebben echter alle schuld erkend als een van de producenten en hebben beloofd het probleem op te lossen op een manier die BTS niet schaadt.
BTS heeft geen schuld of verantwoordelijkheid in een probleem rond de baan - in feite zijn zij de slachtoffers van de situatie. Daarom vroeg Big Hit Entertainment aan Tricky Stewart om een ​​officiële verontschuldiging aan te bieden aan BTS en alle BTS-fans wereldwijd.


Het is maar goed dat de situatie zo snel is opgehelderd!