Nieuws

[C/W] Kim Garam van LE SSERAFIM raakt verwikkeld in een controverse over pesten op school vóór haar debuut

theqoo.net

In de afgelopen jaren zijn er verschillende controverses over pesten op school geweest rond K-pop-idolen, en deze controverses zijn schadelijk geweest voor K-pop-idolen omdat ze een negatief effect hebben op hun imago.

Onlangs stond een van de nieuw debuterende idoolleden in het middelpunt van een controverse over pesten op school.DE SSERAFIM'sKim Garam |was het eerste lid dat werd onthuld voor de komende HYBE meidengroep waar lang naar is uitgekeken.

Sinds de onthulling heeft Kim Garampositieve aandacht gekregenvoor haar uitzonderlijke visuals en heeft al een aanhang gekregen. In slechts een korte tijdspanne van een dag wordt de positieve aandacht echter omgedraaid, omdat er geruchten gaan dat ze een pestkop op school was.

Het hele gerucht begon met een foto van het verleden van Kim Garam. Een internetgebruiker deelde een foto van Kim Garam terwijl ze op school zat en legde uit: ' Dit is de meest schokkende foto uit het verleden van Kim Garam van LE SSERAFIM.'


[C/W-inhoudswaarschuwing, NSFW-afbeelding hieronder.]De netizen die de foto deelde schreef: ' De tekeningen op het bord... Deze schrijft geschiedenis in alle eerdere foto's van idolen.' Zoals de netizen al zei, waren er onzedelijke foto's getekend op het bord achter Kim Garam en haar vrienden.

Bovendien was er nog een internetgebruiker die beweerde dat Kim Garam een ​​pestkop op school was.

Een gesprek tussen een vermeende klasgenoot van de middelbare school van Kim Garam werd gedeeld in een online gemeenschap . Volgens het gesprek legde de vermeende klasgenoot van de middelbare school uit dat ze naar dezelfde middelbare school was gegaan als Kim Garam, en dat Kim Garam haar vriendin en haar junioren zou pesten als ze haar niet goed zouden begroeten. De klasgenoot voegde eraan toe dat Kim Garam ook zou drinken en roken.

Op de vraag of ze foto's heeft, legde de klasgenoot uit dat ze er geen had, maar dat er veel andere mensen zouden zijn die de foto's hebben. In plaats van foto's van Kim Garam die drinkt en rookt, verstrekte de klasgenoot een foto van Kim Garam toen ze jonger was.


De klasgenoot bleef zeggen dat alles waar is en dat ze het oneerlijk vond dat iemand als Kim Garam haar debuut maakt. De klasgenoot legde uit dat er veel oude foto's op Facebook en Twitter staan, en er zijn ook veel mensen die eerdere foto's van Kim Garam hebben.

De online community-bericht omvatte ook een gesprek dat naar verluidt van Kim Garam was, en ze werd gezien met grof taalgebruik door een andere persoon te bedreigen om hun telefoon op te nemen.

Nadat dit nieuwe stukje informatie op het web is onthuld, zijn er verschillende discussies in deze geweest online gemeenschappen . Hoewel er sommigen waren die zeiden dat er niet veel bewijs was om te bewijzen dat de beweringen waar zijn, waren er al tegen pesten op school om lid te worden van een idool.

netizens commentaar gegeven , ' Er waren zoveel beweringen die zo waren, dus ik vertrouw deze niet eens,' 'Er is geen solide bewijs, het is gewoon praten, dus ik wacht ongeveer een week', 'Hoe kunnen ze zeggen dat het gesprek echt bewijs? het kan zo gemakkelijk worden gemanipuleerd' 'Dit is wat er met aespa is gebeurd en het was nep', 'Waarom denkt iedereen dat dit echt is als er geen echt bewijs is?' en 'Wat ga je doen als dit nep is. Het lijkt erop dat er nog niet eens echte bewijzen zijn.'

De netizens aan de andere kant merkten op: ' Ik denk dat HYBE geen succesvolle meidengroep zal hebben,' 'Wauw, zelfs voor haar debuut gebeurde dit', 'Als dit waar is, zou ik niet willen dat een pestkop een idool wordt', 'Wauw, het wordt een puinhoop al voor haar debuut voor haar opkwam,' 'Ik heb medelijden met haar klasgenoten als dit waar is', en ' Pesten op school mag eigenlijk niet getolereerd worden.'