Films

Lee Byung Hun en Kim Tae Hee hebben bevestigd dat ze hun rollen voor 'Iris 2' niet opnieuw zullen opnemenHet is nu bevestigd dat de sterren van ' Iris ', Lee Byung Hun en Kim Tae Hee zullen hun rollen niet herhalen voor ' Iris 2.'

Op 23 augustus deden geruchten de ronde dat 'Iris 2' zich opmaakte om begin volgend jaar te gaan filmen en op 24 augustus verklaarde het productiebedrijf dat het enige dat bevestigd is, is dat Lee Byung Hun en Kim Tae Hee niet zullen terugkeren .

Jung Tae Won van Taewon-entertainment , zegt het productiebedrijf achter 'Iris' tegen Newsen, ' Er is geen tijdschema voor wanneer het drama in productie gaat of wanneer het uitgezonden wordt. Omdat deel 2 qua verhaal totaal anders zal zijn dan deel 1 zullen Lee Byung Hun en Kim Tae Hee niet meer verschijnen. We hebben nog geen rollen gecast .'

'Iris' werd uitgezonden op KBS2 in 2009 en speelde Lee Byung Hun, Kim Tae Hee, Jung Jun Ho , Kim Seung Woo , Kim So Yeon en Big Bang's T.O.P . Met zo'n A-lijst cast, zelfs vanaf het begin, had het drama een explosieve populariteit met een kijkcijfer van 39,9%.

Omdat 'Iris' een enorme hit was, hoopte men dat de hoofdpersonen Lee Byung Hun en Kim Tae Hee in deel 2 zouden schitteren, maar dat zal niet zo zijn. Lee Byung Hun bereidt zich voor om te schitteren in ' rood 2 ' met Bruce Willis en na de hoofdrol in het Japanse drama, ' De 99 dagen met mij en de ster ' in 2011 bekijkt Kim Tae Hee zorgvuldig scripts om haar volgende project te beslissen.

Taewon Entertainment maakt zich op voor film' Trouwen met de maffia 5: Keer terug naar de maffia ' waardoor de productie van 'Iris 2' wordt vertraagd� Volgens Jung Tae Ho zal Kim Hyun Jun, die het script voor 'Iris' schreef, niet terugkeren naar pen 'Iris 2' en is het schrijven van de serie ook nog niet begonnen.

Vertegenwoordiger Jung concentreert zich momenteel op 'Marrying the Mafia 5' en plant de volgende stappen voor 'Iris 2'.

Bron: Newsen via Nate