Nieuws

Lee Dong Guk en zijn vrouw worden zwaar bekritiseerd voor het aanmoedigen van ongezonde schoonheidsnormen voor hun 8-jarige tweelingdochters

Vroegere 'Superman is terug' lid Lee Dong Guku en zijn vrouw worden zwaar bekritiseerd vanwege een recente YouTube-video die ze plaatsten van hun tweelingdochters, Versturen en Uw .

Seola en Sua werden geboren in 2013. Een recente YouTube-video van de tweeling heeft zoveel controverse veroorzaakt dat het kanaal, gerund door de vrouw van Lee Dong Guk, de video uiteindelijk heeft verwijderd. In de video is te zien hoe Seola en Sua zich opmaakten terwijl ze zeiden dat ze mooier wilden zijn.

In een deel van de video zegt Sua: 'Ik maak me zorgen omdat ik te veel ben aangekomen. Maar waarom zijn er zoveel lekkere dingen in de wereld?' Beide tweelingmeisjes werden ook bedreven in het aanbrengen van lippenstift en huidmake-up.

Sua vervolgde en zei: 'Ik was toen zo knap. Nu ben ik lelijk. Daarom denk ik dat ik make-up op moet doen. Mijn moeder zegt dat het later tot mijn hoogte zal worden. Dus het is oké als ik veel eet.' Ze bleef zichzelf naar beneden halen en zei: 'Als ik dit doe, word ik ook mooi.' Seola maakte zich ook zorgen over netizens toen ze zei: 'Ik wist niet dat ik zo mooi zou zijn. Er zijn dingen waar ik geduld mee moet hebben als ik mooi wil zijn, inclusief pijn.'


Veel internetgebruikers beweerden dat de ouders verantwoordelijk moesten worden gehouden voor de geplaatste inhoud en bekritiseerden zowel Lee Dong Guk als zijn vrouw en zeiden:

'Het is één ding om van make-up te houden, maar het is duidelijk dat hun werd verteld wat ze moesten zeggen en doen.'

'De vrouw van Lee Dong Guk is hiervoor verantwoordelijk.'

'Dit was veel te veel.'

Wat denk je?