Nieuws

Lee Eun Hye huilt als haar zoon een vertraagde taalontwikkeling diagnosticeert

entertain.naver.com

In de aflevering van 17 juli van KBS2 's ' Mr. House Husband seizoen 2 ,’ draf zangerRoh Ji Hoonen zijn vrouw Lee Eun Hye bezochten een taaltherapiecentrum met hun zoon Ian.

Roh Ji Hoon en Lee Eun Hye kregen van de lerares van Ian te horen dat Ian niet in staat is om met zijn vrienden om te gaan omdat hij worstelt met zijn spraak en taal. Hierdoor zou Ian geïrriteerd raken en zouden zijn collega's erover klagen. De leerkracht van de kinderopvang geeft aan dat, We willen weten wat het kind wil, maar omdat het kind niets kan zeggen, raken we gefrustreerd en raakt het kind ook gestrest.

Bij het bezoek aan het taaltherapiecentrum werd vervolgens bij Ian een vertraagde taalontwikkeling vastgesteld. Door middel van een reeks tests werd geschat dat Ian's taalbegrip ongeveer 4 maanden achterloopt op het niveau van een 27-jarige, en zijn taaluitdrukkingsvermogen ongeveer 17 maanden achter, op het niveau van een 14-maanden-oude. oud, waardoor hij bij de onderste 1% van de kinderen van zijn leeftijd (31 maanden oud) staat.


Nadat ze de resultaten had gehoord en terugkwam van het taaltherapiecentrum, huilde Lee Eun Hye en gaf zichzelf de schuld van dit resultaat. Als ik wat moediger was geweest, was deze situatie niet gebeurd. Ian wil therapie voor zijn taalvaardigheid, maar is er ook bang voor. Ik was bang dat al mijn inspanning en liefde verkeerd waren. Roh Ji Hoon troost zijn vrouw en zegt dat dit een moeilijke situatie is. Je bent al heel goed bezig. Het is niet gemakkelijk om een ​​ouder te zijn.

Ik wens het allerbeste voor Ian's taaltherapiereis!