Blogs

Lee Jonghyun-fans vieren graag zijn terugkeer en de dubbele moraal van dit alles

Lee Jonghyun, voormalig lid van CNBLUE, wordt gevierd door zijn fans zoals aangekondigdhij wordt later deze maand officieel ontslagen uit de verplichte dienst.Je zou kunnen stellen hoe twijfelachtig deze fans handelen als


De dubbele moraal is, hoewel is onthuld dat het Lee Jonghyun was die lachte om die meisjes die in het geheim werden opgenomen, de haat en kritiek die Seungri ontving grotendeels onevenredig is, aangezien velen ervan overtuigd waren dat hij degene was die om die meisjes lachte. Later werd gemeld Seungri was eigenlijk boos dat hij de vrijwillige seksvideo ontving , waar hij nooit om heeft gevraagd, in de zakelijke chatroom.

Aan de andere kant beschouwen velen dit als 'Hij wist het, hij heeft het niet gemeld. Hij is nog steeds afval'. Hoewel de wet in Zuid-Korea alleen slachtoffers toestaat om aangifte te doen en het illegaal maakt voor niet-slachtoffers om aangifte te doen.

Bovendien, hoe kan Seungri enig idee hebben dat de vrouw geen toestemming heeft gegeven voor het filmen toen hij was? nooit in een van de molka-chatrooms van JJY?

Natuurlijk is het gemakkelijk om te zeggen dat hij het wist zonder het te bewijzen. Zo makkelijk. Hoewel, volgens die logica, Seungri, aangezien ze kennis zijn, het moet hebben geweten, wist de cast van 2 Days 1 Night dat ook? Ik zou zeggen dat de cast van 2D1N veel dichter bij JJY ligt. Hoe zit het met de hele industrie wiens vrienden met JJY? Ze wisten het ook?

Het is een zeer gebrekkige logica.

De context gaat verloren in alle berichtgeving in de media en de cultuurliefhebbers houden zich vast aan het feit dat hij één video heeft ontvangen (in een zakelijke professionele setting) en weggooit context om hun haat jegens hem te rechtvaardigen.


Nadat hij JJY een uitbrander had gegeven voor het verzenden van de ongepaste video, ontvangt hij nooit meer ongepaste video's van JJY, zoals blijkt uit de gerechtelijke documenten. Lee Jonghyun daarentegen verscheen meerdere keren en ontving ongepaste video's (zoals weergegeven in de gerechtelijke documenten) van JJY in de molka-chat en moedigde het aan.

Lee Jonghyun heeft misschien niet rechtstreeks deelgenomen aan de vreselijke misdaden die door JJY zijn gepleegd, over de reden waarom hij niet wordt aangeklaagd of gevangengezet, maar hij heeft de cultuur voor mannen als JJY mogelijk gemaakt om hun ongepast gedrag te bestendigen. En het is triest om te zien dat de media en de kpop-gemeenschap hem zomaar lossnijden zonder harde kritiek.