Nieuws

Lee Jun Ki's drama 'Again My Life' brengt de originele roman en webtoon-serie weer in de schijnwerpers met zijn succes

Lee Jun Kihet drama' Weer Mijn Leven ' bracht de originele roman en webtoonreeks, die 5 jaar geleden verscheen, met succes weer in de schijnwerpers.

De Koreaanse webroman en het op webtoon gebaseerde drama 'Again My Life' heeft enorm positieve reacties gekregen. Voor het eerst gepubliceerd als een webroman in 2017, werd 'Again My Life' al snel ontwikkeld tot een webtekenfilmserie en onlangs aangepast tot een dramaserie.


SBS ' De laatste vrijdag-zaterdag dramaserie 'Again My Life' ging voor het eerst in première op 8 april van dit jaar. De dramaserie is gerangschikt als de vrijdag-zaterdagshow met de hoogste kijkcijfers gedurende 5 opeenvolgende weken, met 10,1% landelijke kijkcijfers voor de 9e aflevering die op 6 mei werd uitgezonden.

Het succes van het drama bracht de originele roman en webtoon-serie weer in de schijnwerpers. Volgens Kakao-entertainment , namen de transacties van de serie op het platform 72 keer toe op zijn platform nadat de show begon uit te zenden.

Kakao Entertainment merkte op, 'Webroman en webtoonbewerking van 'Again My Life' hebben verschillende eindes van elkaar, zodat je vanuit verschillende aspecten kunt genieten van het lezen. We zullen onze zakelijke netwerken en vaardigheden strategisch inzetten om succesvolle gevallen als deze te blijven verzamelen.'

Ondertussen gaat 'Again My Life' over een ervaren officier van justitie die wordt vermoord, en nadat hij op mysterieuze wijze weer tot leven komt, wijdt hij zijn tweede leven aan het zoeken naar wraak. Lee Jun Ki speelt de hoofdrol, en de ondersteunende cast omvat Lee Kyoung Young , Kim Ji Eun , en Jung Sang Hoon .