Nieuws

Lee Jung Jae en Jung Woo Sung pronken met hun 'echte Kkanbu'-chemie op het '75e Filmfestival van Cannes'

entertain.naver.com

' Echte Kkanbus 'Lee Jung JaeenJung Woo Sungveegde de ' het filmfestival van Cannes ' met hun beste vrienden scheikunde.

Lee Jung Jae en Jung Woo Sung woonden op 19 mei (lokale tijd) het photocall-evenement van het '75e Filmfestival van Cannes' (2022) bij. De twee deden mee als twee-topacteurs die de twee hoofdpersonen van ' Jacht '. De film 'Hunt', geregisseerd door Lee Jung Jae, is dit jaar uitgenodigd voor de middernachtvertoning van het Filmfestival van Cannes en zal om 12.00 uur voor het eerst ter wereld worden onthuld in het Lumière Grand Theatre.

In het bijzonder zijn Lee Jung-Jae en Jung Woo Sung voor het eerst in 23 jaar weer herenigd in een film nadat regisseur Kim Seong Soo's film ' Stad van de rijzende zon ' in 1999, trok al vroeg veel belangstelling. Bovendien had dit evenement meer betekenis toen de twee beste vrienden zij aan zij liepen op de rode loper van het filmfestival van Cannes, een van de meest gerenommeerde filmevenementen ter wereld.

Niet alleen dat, dit evenement was zinvol voor Lee Jung Jae, omdat hij zijn debuut als regisseur kon maken met zijn beste vriend aan zijn zijde en wereldwijde aandacht kreeg na het creëren van een syndroom door de megahitserie ' Inktvisspel .'

Jung Woo Sung legde uit, ' Het is een grote vreugde voor mij om zij aan zij te kunnen staan ​​met mijn beste vriend Lee Jung Jae, die nu regisseur is, op de rode loper van Cannes' het delen van zijn genegenheid voor Lee Jung Jae.


Ondertussen is 'Hunt' een spionage-actiedrama. De film vertelt het verhaal van Park Pyeong Ho (gespeeld door Lee Jung Jae) en Kim Jeong Do (gespeeld door Jung Woo Sung), die op hun hoede moeten zijn voor elkaar om spionnen in de organisatie te vinden.