Nieuws

De nieuwe film 'Hunt' van Lee Jung Jae en Jung Woo Sung wordt voor het eerst onthuld op het filmfestival van Cannes

entertain.naver.com

Op de 18e, de film ' Jacht ' (geregisseerd doorLee Jung Jae) kondigde zijn première aan op het filmfestival van Cannes samen met een poster.

Lee Jung Jae sprak zijn dankbaarheid uit door te zeggen: ' Er zijn zoveel mensen die ik moet bedanken. Ik wil alle medewerkers en acteurs bedanken die hun uitbundige passie hebben getoond.'

Jung Woo Sungdeelde ook zijn speciale gevoel, Lee Jung Jae is mijn beste vriend en een naaste medewerker. Ik ben dan ook heel blij dat ik met hem op de rode loper mag verschijnen.'

'Hunt' was uitgenodigd voor de middernachtvertoning van het 75e filmfestival van Cannes in de niet-competitieve categorie. De film wordt de 19e om middernacht (lokale tijd) voor het eerst gepresenteerd aan publiek van over de hele wereld.


‘Hunt’ is een spionage-actiedrama. De film vertelt het verhaal van Park Pyeong Ho (gespeeld door Lee Jung Jae) en Kim Jeong Do (gespeeld door Jung Woo Sung), die op hun hoede moeten zijn voor elkaar om spionnen in de organisatie te vinden.

De twee acteurs op de poster zaten vol spanning. Ze zitten samen in een bus vol agenten.

Lee Jung Jae kruipt in de huid van Park Pyeong Ho. Hij is plaatsvervangend hoofd van het eerste team van het ministerie van Nationale Veiligheid. Lee Jung Jae speelt het personage met een scherp verstand en buitengewone intelligentie uit zijn 13 jaar ervaring. Hij heeft een nauwgezette en nuchtere persoonlijkheid.

Jung Woo Sung verandert in het personage van Kim Jeong Do, het 2e team van het Ministerie van Nationale Veiligheid. Kim Jeong Do is een indrukwekkend personage met een overvloeiende passie en moedig oordeel.

Er wordt veel geanticipeerd op de chemie van de twee acteurs op het scherm. En ja hoor, de twee werken voor het eerst in 23 jaar samen sinds de film uit 1999 ' Stad van de rijzende zon ' (Geregisseerd door Kim Seong Soo).