Nieuws

Lee Kwang Soo zegt dat hij het nog steeds goed doet met zijn vriendin Lee Sun Bin

In het licht van de aanstaande première van zijn nieuwe rampenfilm' zinkgat ' deze zomer in de bioscoop, acteurLee Kwang Soohield een online interviewsessie met vertegenwoordigers van verschillende media om zijn nieuwe project te promoten.

Lee Kwang Soo verklaarde tijdens zijn interview, 'Iedereen, ook de ' Rennende man' leden en Lee Sun Bin, vertelden me dat ze de trailer van 'Sinkhole' hadden bekeken en dat ze er erg goed uitzagen. Ze kijken er naar uit om het te zien.'

Toen de pers Lee Kwang Soo vroeg naar zijn publieke relatie met collega-actrice Lee Sun Bin, onthulde de 'Sinkhole'-ster: 'Het gaat nog steeds goed met ons. We zijn aan het daten zoals elk gewoon stel.'

Zoals velen van jullie weten, gingen Lee Kwang Soo en Lee Sun Bin in 2018 voor het eerst naar buiten met hun relatie, nadat ze elkaar leerden kennen via SBS'Running Man. In juni, toen Lee Kwang Soo het nieuws bracht over zijn vertrek uit 'Running Man', zag men Lee Sun Bin via Instagram steun betuigen aan de acteur door gebruik te maken van emoties als 'applaus' en 'thumbs-up'.

De gloednieuwe kaskraker 'Sinkhole', met in de hoofdrol Lee Kwang Soo, Cha Seung Won , Kim Sung Kyun , en meer, gaat op 11 augustus in premières in theaters in heel Zuid-Korea.