Nieuws

Lee Sun Bin vertelt dat haar vriend Lee Kwang Soo elke aflevering van 'Drink Now, Work Later' heeft bekeken

www.insight.co.kr

ActriceLee Sun Bingedeeld over haar vriendjeLee Kwang Sooen sprak haar genegenheid voor hem uit in een recent interview.

De actrice had onlangs een interview om het einde van seizoen 1 van de populaire Klem drama' Nu drinken, later werken .' In het interview onthulde Lee Sun Bin dat Lee Kwang Soo ook een fervent fan van het drama was en legde hij uit dat hij elke week naar het drama keek en zijn steun voor haar betuigde.

Lee Sun Bin vertelde dat ze blij was omdat Lee Kwang Soo ook feedback zou geven over het drama en uitlegde welke scènes hij leuk vond. Ze legde ook uit dat ze, omdat ze een timide persoonlijkheid heeft, hem het script niet liet zien of hem om advies vroeg buiten de feedback die hij zou geven.

Tijdens het interview deelde ze ook haar genegenheid voor Lee Kwang Soo. Ze legde uit, ' Ik denk dat mijn gezichtsuitdrukkingen op televisie te zien zijn (als ik bij Kwang Soo ben). Als ik iemand leuk vind, is dat veel op mijn gezicht te zien.'Ondertussen verscheen Lee Sun Bin op 'Running Man' als speciale gast en onthulde dat Lee Kwang Soo haar ideale type was. Op dat moment liet Lee Sun Bin's gezichtsuitdrukking zien hoe blij maar verlegen ze was voor Lee Kwang Soo met haar wangen die soms rood werden.

Daarna werden de twee echte geliefden en kregen ze veel liefde en steun van hun fans.