Drama's

[Drama Review] 'The Legend of The Blue Sea' - Aflevering 9

Eindelijk, 'De legende van de blauwe zee' verspilt geen tijd aan het creëren van nieuwe spanning en interessante scenario's in aflevering 9 waarin Heo Joon Jae (Lee Min Ho) vallen in een aantal climax situaties - vooral met betrekking tot zijn familie.Na het afweren van Mae Da Young, Heo Joon Jae (Lee Min Ho) ontmoet Shim Cheong (jun Ji-hyun) en smeekt haar om niet te vertrekken. Toen Heo Joon Jae echter plotseling flauwviel, kon ik niet anders dan met mijn ogen rollen. Ik was nog steeds geïntrigeerd door het feit dat hij zijn vroegere zelf in een trance-achtige toestand ontmoette. Het lijkt erop dat hij hem meer dan eens zal tegenkomen in deze aflevering en toekomstige afleveringen, vooral omdat hij Heo Joon Jae meer dan eens waarschuwt.
Toch wordt het steeds spannender naarmate Mae Da Young steeds meer opduikt. Hij vormt een bedreiging voor Heo Joon Jae nu hij achter Shim Cheong aan zit. Hij doet echter niets dat half zo gek is als in aflevering 8. Ik verwacht meer problemen van hem en hopelijk binnenkort om de plot op te pikken.


Het enige waar ik geen goede schattingen van kan maken, is de stiefbroer van Heo Joon Jae. Hij is gehuld in meer mysterie dan Mae Da Young! Het ene moment lijkt hij Heo Joon Jae te verachten en zich met zijn leven te bemoeien en het volgende verdedigt hij hem tegen zijn slechte stiefmoeder. Ik denk dat hij zijn eigen onderliggende bedoelingen heeft die ver boven zijn moeder en Heo Joon Jae uitstijgen.
De gemene stiefmoeder heeft echter wat trucjes in petto en laat niet alles aan Mae Da Young over - wat ik nog spannender vind. Het feit dat deze gekke vrouw zelfs probeerde Heo Joon Jae's vader te vergiftigen, gaat gewoon een stap te ver.


Het is een schande dat hij vanaf het begin zijn familie leek te hebben opgegeven om dit noodlot te ondergaan van zo'n lafhartige vrouw. Het is onthuld dat Heo Joon Jae's vader blind wordt en ik denk dat het iets te maken heeft met het medicijn dat de stiefmoeder hem geeft.
Afgezien van het achterbakse, zal ik zeggen dat dit drama erop gebrand is om alle 'soorten' van liefde daarbuiten. Zoals eerder vermeld, bieden de secundaire personages Shim Cheong veel lessen. De bedelaar in Gangnam illustreert de 3 soorten liefde in deze wereld, 'romantische liefde, hete liefde en vuile liefde' Shim Cheong laten weten naar welke liefde ze op zoek is en welke ze niet aankan. Nogmaals, K-Drama-kijkers moeten hun pen en papier tevoorschijn halen, want er is altijd een les te leren.Ik ben, net als Shim Cheong, een koppige klauwmachine-speler!


Maar liefde is niet de enige ontberingen die we moeten leren! Ik hou van de les met de roze octopus. Nogmaals, de show projecteert diepe betekenissen met eenvoudige, zoete vergelijkingen. Net zoals families zijn als visbrood van rode bonen (warm, zoet en zien er allemaal hetzelfde uit), de roze octopus in de grijpmachine die aangeeft dat in het leven soms dingen lijken te werken en plotseling een probleem in de weg kan staan ​​( uit de greep van de klauw vallen). Maar alleen omdat je vastzit, wil nog niet zeggen dat je opgeeft. Het leven is gewoon zo.
Terwijl ik geniet van de geleerde lessen, vragen kijkers zich af welke les Kim Dam Ryeong Heo Joon Hae precies probeert te leren. Het lijkt niet eens alsof Heo Joon Jae en Kim Dam Ryeong twee afzonderlijke personages zijn die als één leven! In plaats van heen en weer te springen tussen het verleden, laat de plot zien dat hun tijd en lot allemaal met elkaar verbonden zijn, waardoor het meer parallel is in plaats van verdeeld. Hierdoor wordt de verhaallijn steeds vreemder.


De echte spanning in aflevering 9 is het feit dat Heo Joon Jae zichzelf in een val lokt die meer schade aanricht dan hij verwacht. Hij zal niet alleen zijn moeder ontmoeten tijdens zijn oplichtersplan tegen Ahn Joo Jin, maar hij zal ook worden blootgesteld aan Shim Cheong als oplichter, die volgens haar 'mensen die altijd liegen.' Dit zal zeker een blauwe plek in de relatie veroorzaken. Ik vraag me alleen af ​​of het drama hem echt zal laten lijden of hem zal helpen een uitweg te vinden.Zelfs de puppy wil niet bij haar in de buurt zijn.


Wat me opviel is dat de muziekselectie deze keer niet zo dramatisch en storend was. Ik word het beu om elke vijf minuten hetzelfde liefdeslied te horen, alleen omdat Shim Cheong Heo Joon Jae zelfs grappig aankijkt. Ik waardeer stilte hier en daar om de cruciale gevoelens in bepaalde scènes vast te houden.


Bijvoorbeeld, de scène waarin Shim Cheong de kamer van Heo Joon Jae binnenkomt om voor hem te zorgen, is zo oprecht en oprecht, het had echt een gevoel van realisme - het uitbeelden van de wil om voor iemand te zorgen, wat er ook gebeurt. Jun Ji Hyun blonk goed uit met haar acteerwerk op dit moment, maar Lee Min Ho zette echt een behoorlijke prestatie neer door Heo Joon Jae's gekwetste en zware hart te portretteren. Zijn huilen leek helemaal niet geforceerd of ongemakkelijk. Zijn tranen en het struikelen over zijn woorden voelden zo natuurlijk aan dat ik er bijna tranen van kreeg. Zijn trotse karakter schitterde echter toen hij volhield dat hij was 'bijna een traan' in plaats van te huilen en stond erop zijn mede-oplichters er niet over te vertellen. Te schattig!De niet-climax kusscène.


Het enige dat me van de wijs bracht, was de kus die erna ineens kwam! Ik weet dat ze voor iets onverwachts gingen, maar ik merkte of voelde nauwelijks enige romantische opbouw in de scènes die tot de kus leidden, in tegenstelling tot andere keren in het drama.


Hoe dan ook, het was schattig om ze eindelijk hun lippen op elkaar te zien sluiten. Ik was echter in paniek en vroeg me af of Heo Joon Jae plotseling zijn geheugen weer zou verliezen! Maar ik denk van niet, aangezien hij de volgende ochtend extra bruisend en charmant wakker werd terwijl hij pasta voor Shim Cheong maakte.Een man die kan koken is een man in mijn boek!


'The Legend of The Blue Sea' staat op het punt de aflevering met dubbele cijfers te bereiken en ik vind het plot nog steeds inconsistent door te vertragen en dan plotseling te versnellen. Hopelijk zal aflevering 10 zich aan één tempo houden en zal de show vanaf daar blijven stijgen.


Uiteindelijk bood aflevering 9 wat meer spanning in vergelijking met eerdere afleveringen nu Heo Joon Jae meer betrokken raakt bij zijn familie. Zoals verwacht is het huidige verhaal veel leuker dan het vorige, maar ik verwacht dat er iets cruciaals uit het verleden in het heden zal gebeuren, zoals gesuggereerd in de droom van Heo Joon Jae.


SCORE:


Perceel................8
Prestaties......8
Stimulatie...........8


ALGEMEEN......8