Nieuws

Legends ondersteunen Legends, Queen ondersteunt BTS' BUTTER teaser

Op 19 mei om middernacht (KST), BTS heeft de videoteaser uitgebracht van de aankomende geheel Engelse single, ' Boter, ' uploaden op al hun officiële platforms. De zeven leden werden gehuld in een zwart-wit videostijl, inclusief hun kleding, die perfect bij hun persoonlijkheid past.

Het dragen van mul, zonnebrillen, glinsterende pakken, wat blond haar en deze rockstar-vibes, het is de fans niet onopgemerkt gebleven de overeenkomsten tussen de beat van 'Butter' en die van ' Een ander bijt in het stof ' van de Britse rockband, Koningin . Vergelijkingen begonnen zich te verspreiden, en meer nog, speculaties over een mogelijke samenwerking sinds het officiële account van Queen op Twitter zojuist de 'Butter'-teaservideo heeft geretweet, met een opvallende beschrijving:

Hoe dan ook, we zijn enorm enthousiast over wat er nog gaat komen, en het enige wat we hoeven te doen is wachten tot de komende dagen om naar 'Butter' te luisteren op alle digitale platforms, en het optreden op 23 mei te zien op de BBMA's!