Nieuws

ARMY speculeert over de betekenissen achter de tatoeages van Jungkook

ARMY's vermoeden de betekenissen achterJungkookzijn tatoeages.

BTSfans hebben het over de betekenissen achter de tatoeages van Jungkook nadat sommige netizens dit lieten zien gemengde reacties naar Jungkook's armtattoos in de laatste aflevering van ' BTS uitvoeren '. Een fan plaatste betekenissen achter de tatoeages van het idool op een populaire online gemeenschap gezegde 'Ik wilde vertellen hoeveel Jungkook de groep en de fans koestert als hij veroordeeld gaat worden alleen voor het hebben van tatoeages op zijn eigen lichaam. Ik begrijp dat geen van deze officieel is bevestigd, maar het is genoeg om het gevoel te krijgen.'

In de post en opmerkingen deelden fans de vermeende betekenissen achter zijn tatoeages.

'ARMY' op zijn knokkels staat voor de naam van de fandom. Het paarse hart staat voor 'I purple you', wat 'ik hou van jou' betekent. De letter J op de vierde vinger staat voor Jungkook, maar deze heeft ook andere theorieën. Het schildpictogram vertegenwoordigt het officiële logo voor ARMY.

'0613' staat voor hun debuutdatum 13 juni 2013.

De Tijger-tatoeage vertegenwoordigt het Koreaanse schiereiland, terwijl de tijgerbloem-tatoeage bovenop de uitdrukking 'PLEASE LOVE ME' zijn geboortebloem samen met de betekenis ervan laat zien. En hij heeft zijn favoriete motto's 'Liever dood dan cool, maak hooi terwijl de zon schijnt' op zijn arm getatoeëerd.

Wat denk je?